Er kost piller Safeh

I dag, er de fleste af de bekymringer, der er relateret til kost piller forbundet med efedrin. En alkaloid, fremstillet af blade fra Ephedra sinica og Ephedra equisetina, efedrin er ansvarlig for forskellige sundhedsproblemer såsom kramper, slagtilfælde og hjerteanfald. Amfetamin-lignende stoffer til stede i efedrin ekstrakter har dødelige virkninger for det centrale nervesystem funktion. Disse amfetamin-lignende stoffer er også ansvarlig for dilatation af bronkial muskler, hæve blodtryk, øget hjertefrekvens, osv. Psykiske problemer såsom nervøsitet, depression, hurtig hjerterytme, søvnløshed, etc. er også resultatet af indtagelse af efedrin ekstrakter.Slankepiller - Introduktion de farmakologiske midler, som anvendes i kontrollerende eller reducere vægten er betegnes som vægt-tab eller kost piller. Den naturlige proces af metabolisme eller appetit er ændret ved disse medicin/kost piller. Katekolaminer (amfetamin-baserede lægemidler) er de vigtigste kemikalier, der anvendes i undertrykkelse af appetit. Øge hastigheden af stofskiftet er én måde, hvorigennem, vægt tab piller arbejde. Orlistat, som er kendt under navnet Xenical forhindrer absorption af fedt ved at blokere dens fordeling. Guargummi og glucomannan er de diætetiske fibre anvendes i sænke kalorieindhold absorption og hæmme fordøjelsen.

Sikkerhed angå de fleste af de kost piller sælges på markedet i dag, er ikke verificeret af FDA. «Dietary Supplement sundhed og uddannelse» Act (DSHEA) af 1994 anser vægttab piller som mad. De fleste vægttab piller marketing krav behøver derfor ikke opfyldes. De fleste mennesker overveje disse påstande til at være sandt, hvilket fører til flere sundhedsspørgsmål. I en undersøgelse foretaget af Center for undersøgelse forskning og analyse (CSRA) af University of Connecticut, i år 2006, mente 54% ud af 3.500 voksne at pillerne, der sælges som over-the-counter er godkendt af FDA. I dag er det eneste kost (vægttab) pille, der er blevet godkendt af FDA 'Alli'.

Farerne svaret på ovenstående spørgsmål i forbindelse med et par slankepiller er et 'Ja'. Nogle af de ingredienser (bruges i kost piller), som er skadelige for sundheden nedennævnte. Bitter Orange: det er https://www.facebook.com/acedietproducts en kost pille ingrediens, som har en lignende effekt på sundhed som ephedra. Bitter orange har mange bivirkninger; stigning i blodtryk og hjerterytme sats, er de fremtrædende. Brugen af bitter orange sammen med koffein maksimerer skadelige virkninger. I en artikel offentliggjort i tidsskriftet klinisk rådgiver, det siges, at de gavnlige virkninger af bitter orange er meget mindre i forhold til sin syg virkninger. Kava: The Kava supplement er forbundet med levertoksicitet. Det markedsføres med anprisninger af giver angst relief og lette vægttab. Kava blev forbudt i lande som Tyskland vægttab nu og Canada i år 2002. FDA, USA, også havde advaret om sin forening med leveren toksicitet i det samme år. Usnic syre: dette kemikalie er til stede i en kost pille kaldet Lipolyze og det forårsager akut levertoksicitet. Ifølge 'Memorial Sloan-Kettering Cancer Center', ingen beviser er blevet fundet med hensyn til effektiviteten af usnic syre i behandlingen med vægt tab. vægttab piller er kendt for at ændre de naturlige processer i kroppen for at reducere vægten. HurtigtslankHence, disse kosttilskud kan ikke betegnes som en sund indstilling til vægttab. Faktisk bør man ty til andre måder som en god workout rutine, indtagelse af afbalanceret kost, fører en stress-frit liv, osv., til at opretholde fysisk fitness.