Afkicken weed

In ons land gebruikt een aanzienlijk aantal mensen cannabis. In veel gevallen is er sprake van recreatief blowen. Toch hebben tienduizenden mensen problemen met een blowverslaving. Er is steeds meer vraag naar hulp bij stoppen met blowen.

U merkt al snel na het stoppen dat u er veel voor terugkrijgt. Het heeft een positief effect op uw zelfvertrouwen. Het zorgt er bovendien voor dat u beter gaat slapen. We horen veel dat dromen onthouden onder invloed lastig is. Stopt u met blowen, dan gaat het onthouden van dromen weer een stuk beter.

Wilt u afkicken, dan kan dit nog best lastig zijn. Vooral in de eerste week kunt u veel afkickverschijnselen ervaren. Het zal even duren voordat het lichaam gewend is aan de nieuwe situatie. Bepaalde lichaamsfuncties gaan door het stoppen met blowen beter functioneren. Uw uithoudingsvermogen wordt door het stoppen beter. De longen gaan zichzelf schoonmaak.

Voor tips bij het stoppen met blowen kunt u het artikel cannabis verslaving raadplegen. Heeft u last van ernstige bijwerkingen dan onderstreept dit toch hoe verslavend blowen kan zijn. De bijwerkingen moeten niet een reden zijn om weer een joint op te steken.