Det handlar om städning när du flyttar

Det handlar om städning när du flyttar
Nu är det äntligen dags att flytta igen, och även denna gång låter jag Lolita Städ sköta flyttstädningen! De flesta känner väl till eller har hört talas om hur bostadssituationen i Stockholm ser ut, och de som någon gång i livet har gjort valet att flytta hit har förmodligen fått lära sig den hårda vägen att man inledningsvis kan behöva flytta runt rätt ofta. Även när man har bott i Stockholm ett längre tag och rotat sig en aning kanske familjen plötsligt börjar växa, och det är dags att bygga bo på en ny plats. Och vem hinner egentligen med städningen inför eller efter en flytt? Lolita Städ! Jag har anlitat dem varje gång jag har behövt flytta! De är verksamma och når ut till hela Stockholms län, och erbjuder alla möjliga sorters städtjänster – alla med kvalitén på topp! 
 
Enligt min mening är något av det viktigaste att tänka på när det är dags att anlita någon för städning att det är ett seriöst företag man anlitar, som har alla papper och avtal i ordning och rätt villkor för sin personal. Ett sådant företag är verkligen Lolita Städ, det märker man direkt när kontakten med dem inleds med en offertförfrågan. Då får man beskriva den situation man befinner sig i och de behov av städning man har, till exempel om man behöver en flyttstädning, visningsstädning eller hemstädning, samt det antal kvadratmeter det handlar om. Städningen anpassas helt efter kundens behov, och de är alltid ute efter att göra ett så bra jobb som möjligt. Priserna som sedan erbjuds är väldigt förmånliga och inkluderar RUT-avdraget redan från början. Helt utan krångel för mig som kund alltså! 
Dessutom är Lolita Städs ett genuint företag som alltid har miljön i åtanke när de utför sitt arbete. Det är verkligen viktigt med den sortens medvetenhet i dagens samhälle, när klimatförändringarna ligger och lurar runt hörnet och det tydligt behövs en snabb men hållbar utveckling. Därför tackar jag företag som Lolita Städs, som alltid sätter miljön och renligheten i första hand! De levererar alltid sitt fläckfria och skinande rena resultat med hjälp av miljömärkta rengöringsmedel. Lolita Städs personal är dessutom alltid trevlig och punktlig, och det märks att de har lång erfarenhet av branschen eftersom de alltid genomför städningen noggrant och snabbt. Hittills har jag bara anlitat dem när det varit dags för lägenhetsvisning och flytt, men nu funderar jag på att även ta steget och anlita dem för vanlig städhjälp ibland, kanske någon gång i månaden eller så, eftersom jag tror att det skulle hjälpa mig att få mitt nya hem att kännas trivsamt och rent. De ger lägenheten ett lyft och kan få mig att behålla känslan av det nya och fräscha länge.