nackdelen Med Prosecuting Hem Våld I Florida


Ingen rättvisa: Brottsoffer brukar sluta som offer för hemliga Crown Workplace åklagare och Skottlands Gentlemens medlemskap "av en rättsväsendet. Ingen är nöjd med det slutliga utfallet för dem som arbetar med dessa omständigheter konsekvent, men ge dem rätt att skrika på dig eller att informera den dömande besluta att du är en inkompetent, hjärtlös, lata SOB kan hjälpa dem i det långa loppet. I stället för restitution, tillåter oss att döma brottslingar till helvetet av fängslandet och allt vad det innebär, tillsammans med anal våldtäkt.
lag och ordning
I linje med de faciliteter for Illness Administration, mer än 12 miljoner kvinnor och män är provide för våldtäkt, fysiskt våld eller förföljelse av en intim medbrottsling i USA årligen. Om offret tillbringar tid med kompisar, kan dessa samvaro avbrytas av konstant textmeddelanden eller telefonsamtal från missbruk följeslagare. Offer för hem våld har oftast oförklarliga blåmärken eller göra upp ursäkter som inte rättvist stämmer med de skador de har lidit.

Reparativ rättvisa modeller fokusera mer på att ge offren den möjligheten att konfrontera var sin förövare och och deras egna personliga demoner - att offentligt säga sin mening och "" re-story "vad som hände dem på ett sätt som låter dem återfå ära." Dessa metoder har dock visat sig vara besvärligt att ympa på commonplace kontradiktoriska systemet, det är platsen inte är en riktig väg för offren att "förena variationer" med gärningsmän.

Pensionerad LE, måste de ge förskott upptäcka utfrågningar, om så önskas, men grunden fynd är förhandlingar som sker i icke-offentliga och det finns ingen skyldighet i stadgan för åklagare att berätta supply (eller någon annan) efter att de tar plats. Harris DA anmälde de supply som begärt det av utfrågningen platsen grunden kan godtas (om än i allmänhet på den sista minuten, som svar på artikeln), males de klagande var galna eftersom resultatet var ett fait accompli.

eight: 17 min suggestions var med hänvisning until anmärkning gjorts av Harris County DA arbetsplats .... "Det finns inte en skyldighet att erbjuda förhand lära sig att alla provide för grunden fynd." Ett område där offrets inte bör få någon kind av vetorätt över de åtgärder som åklagare i hemmet våld instanser. Vissa supply internalisera missbruk och se gärningsmannen som deras beskyddare som inte bör åtalas. Vissa provide vill mindre eller evidentiarily svaga brott åtalas som huvud felonies med en lång fängelsestraff som ett godtagbart resultat. Låt dessa åklagare offra åt Molok sysselsättningar av offren så att den kollektiva kan vara nöjd.