Hoe werkt de Diesel nieuwe stijl horloge laten zien dat het "Only the brave"

Hoe werkt de Diesel nieuwe stijl horloge laten zien dat het "Only the brave"

Only The Brave configuratie serie design, De wijzerplaat is vrij koel en unieke wijzerplaat, afhankelijk van de tijd, is het gebruik van dubbele show gedetailleerde wijzer wijzerplaat en met twee tijdzones, en kan ook een timing stopwatch te nemen, grote tafel grootte diversiteit functie gecombineerd met design, presenteren een stijlvolle mannen internationale uitzicht. De wijzerplaat, alleen de dappere serie ontwerp en de implementatie, een ding van de verblinding en kies in enkele fase, moet u dubbele show geven de tijd is om de gedetailleerde eisen van dial gebruiken om hetzelfde niveau, met 2 om de timing op te nemen klok pistool schimmel, directeur-generaal van de tafel grootte is groot, er is ook een soort van functie, vormen een soort vakbond ontwerp voor de 13 landen die hij bekijken.

Dit soort model lijkt bijna net als een Rolex Submariner. Het is een automatische horloge met 21 juweel Japanse beweging en het heeft een transparante terug die u toelaat om te kijken naar de automatische beweging.

Het is waterdicht tot 200 meter (in het geval iemand van jullie zal gaan zo ver). De roestvrij zilver band en zwarte wijzerplaat mengsel is ongelooflijk scherp en zeker zal op geen enkele manier uit te gaan van stijl. Het is een nogal in de mode en veelzijdig horloge. Het beschikt over een aanzienlijke gezicht zonder echt onaangenaam te zijn. U kunt op te zetten met jurk kleding of zet het op in een vriendelijke blik!

De manier waarop het is lugs zijn bescheiden gebogen om de polsen van elke omvang tegemoet te komen. Het nieuwe model (grotere geschroefde kroon) kijkt elegent omdat het sierlijk projecteert in het geval het gebruik van een scuplted kroonbeschermer. De comfortabele stainessstaal gespeld schakelarmband is de moeite waard het prijskaartje op het horloge. Sterke afwerking hyperlinks, afgerond flexibel geborsteld staal pols hyperlinks ... allemaal gemaakt om te kijken als meer dan de kosten! Momenteel Diesel SBA Only The Brave Black Dial Herenhorloge - DZ7256 horloges worden steeds popualr. Met tal van gevarieerde stijlen en soorten van prachtig vervaardigde horloges, het is gericht op het bieden u de meest effectieve tegen tarieven die iedereen zich kan veroorloven. Het maakt gebruik van geavanceerde technologieën en de meest gunstige componenten te helpen hun horloges, die anti-reflecterend saffier kristallen omvat. Met tal van opvallende productlijnen, Diesel SBA Only The Brave Black Dial DIESEL Herenhorloge - DZ7256 heeft een ding om iedereen te behagen.

Dit is zeker echt een uitstekend horloge. Het is stijlvol, aantrekkelijk en betaalbaar. Voor deze kosten, is er geen manier voor u om een ​​beter horloge te krijgen. Dit is een solide roestvrij horloge waterdicht tot 200 meter te weerstaan.

Het DIESEL horloges shop mechanisme is fantastisch, en in het geval u op zoek bent naar een horloge die finale, waaronder de horlogeband, dan is dit precies wat u geïnteresseerd bent in! Bottom Line: Het horloge is mooi, is precies om binnen vijf seconden elke dag, en is ook goed gemaakt. De beweging is eigenlijk een beproefde -en echte Japanse automatische die wordt gebruikt in een aantal andere grote horloges. Er is geen twijfel die u zal aannemen dat u de juiste keuze hebt gemaakt!