Verzorging en onderhoud van Diesel horloges

Verzorging en onderhoud van Diesel horloges

Verzorging en onderhoud van een DIESEL horloges online kopen.
 
Verzorging en onderhoud van een quartz horloge) Vermijd sterke impact: Hoewel Shock horloges nu opeens moeten schokken op te vermijden, dus als je uit te oefenen, is het het beste om de klok te verwijderen.
 
 
2) niet kijken onderdelen voor metalen producten, hoewel de anti-magnetische apparaten, maar in het geval van magnetische objecten, gemakkelijk te doen in de buurt van magnetische objecten, als de tijd het toelaat, zodat de beste kleine plein in de buurt van radio's, televisies en andere elektrische apparaten.
 
 
3) Stel de klok in de buurt van oplosmiddelen, kwik, cosmetische spuit, wasmiddelen, lijm of verf, kamfer, anders het geval, band, enz verkleurde, verslechterd of beschadigd bloot. Weg van kamfer stof: gemakkelijk leiden kamfer olie ontleding van de rol van mechanische horloges om vet wordt afgebroken, zodat mislukking.
 
 
4) niet vaak weer terug: naar de lucht om vocht en stof, in delen te vermijden, mislukking.
 
 
5) uit de buurt van water en stoom: Kijk maar waterdicht apparaat, waterdichte accessoires kan nog steeds vrij verdwijnen met de tijd, wat leidt tot mechanische natte roestige, nutteloos, wassen of baden, als het nodig is om eruit te komen van de klok.
 
 
6) horloge collectie methode: Maak je zak en portemonnee, zodat kleine stukjes doek, stof in horloges en parfums, cosmetica van de vluchtige olie, condensaat corrosie door oxidatie van horloge onderdelen veroorzaakt. Lange termijn slijtage mag niet in een koele, droge doos worden geplaatst.
 
 
7) Als de klok naar bed: bladen van vezels en katoen, en de temperatuur veranderingen buiten de binnenstad waren, zijn makkelijk te beschadigde klok te maken.
 
 
8) Vermijd snelle temperatuurwisselingen: Als de horlogekast door een verscheidenheid van verschillende materialen, is waarschijnlijk van invloed op de impact van de onderdelen passen waterdichte klok snelle temperatuursverandering. 2. Zorg en onderhoud van mechanische horloges moet altijd vergelijken met vuil en zweet, zachte doek of zijde veeg het geval.
 
Wikkeling hebben een vaste tijd, de beste tijd om te lopen. Bij het controleren van de tijd, sleept de verkiezing wave, kunt u naalden, gladde wijzerplaat gieten, bellen. Echter, de kalenders en klokken luchtvaart wiel moet naar beneden. Het warme en koude Horloges Wees niet. Drastische veranderingen in de temperatuur verhoogt de klok gaan fout. Mechanische horloges interne beweging, zijn gemakkelijk gebroken als gevolg van de snelle veranderingen in de temperatuur. Vermijd sterke trillingen. Vermijd drijfnat in de wasserij, moet de klok worden verwijderd.
 
Ga klok werd gemagnetiseerd, zal de nauwkeurigheid tijd beïnvloeden. Niet graag poeder cosmetica te zien in dezelfde lade of doos, en als poeder tafel machine onderdompelen verontreinigde olie uit de onzichtbare kloof die mechanische werking beïnvloeden. In het bijzonder dient te worden opgemerkt dat je niet kunt zien op kamfer kast omdat de kamfer vergassing zal verspreiden in de behuizing, zodat gedeelten gestold in de tabel olie, roest en smeren, gemakkelijk te roesten produceren van onderdelen en slijtage, hoe laat en vermindering van de levensduur van de klok is niet toegestaan ​​om te gaan.
 
Regelmatige inspectie en ontmantelen van de DIESEL Heren horloges om brandstof te reinigen, meestal ongeveer een keer per jaar moeten wasbaar zijn, slechte afdichting horloges, wasbare tijd moeten hebben enkele korte tussenpozen. 10) horloges verscheen snelheid, je moet gaan naar een professionele winkel openen van de achterklep aan te passen. Als je ziet elke dag is traag, pas dan de snelheid naald niet geldig is, het geval van deze situatie is de behoefte aan schone brandstof. Moeten observeren langdurige opslag samen schoongemaakt na het tanken collectie. 1-2 keer per maand op de bar moet de klok te maken om een ​​goede verkeer te behouden