romanttinen Reward Ideat

Se uuvuttavaa ajatella juhlii joulu ilman tosissaan antaminen tai vastaanottaminen kohteet, joulukuusi ja Carols. IRS säännöt rajoittavat vähennys määrän lahjoja $ 25 per erityisesti henkilö per veroa vuodessa. Jos yritys tarjoaa mainoskohteisiin arvoltaan $ a hundred joka yksittäisille asiakkaille tai palveluntarjoajien, vain neljäsosa hinta jokaisen kauppatavaraa olisi vähennyskelpoinen lahjaksi. Joissakin olosuhteissa, liiketoiminnan talo omistajat voivat vähentää mainoslahjoja kuin vapaa. IRS on esimerkkinä lippuja tapahtuma, jossa yrityksen omistaja ei mukana vastaanottaja. Vaikka liike viettää 1000 dollareita ostaa tonnia pienten markkinointimateriaali paljastaa asiakkaille, kustannuksella ei vain ole vähennyskelpoisia Liikelahja , jos arvo yksi kauppatavara on $ four tai vähemmän.

Esimerkiksi laajasti hajautettu esittelee - sukua muste kynät kanssa yrityksen nimi näkyy, mitä IRS vaatii vastaavia vempaimia maksaa vähemmän kuin $ neljä - eivät ole vähennyskelpoisia eriä. Sen sijaan, tätä voidaan pitää mainonta kustannuksellaan aikana jolloin yritys voi vähentää yhteenlaskettu hinta mainoslaitteet. IRS sääntöjä erikseen käsitellä loma lahjoja sisällä muodossa aterioiden ja kauppatavaraa antanut työntekijöille. Tällaisia ​​lahjoja voidaan vähentää alle yrityksen kuluja eikä esittelee tai työntekijällä. Joissakin vastauksissa hyväntekeväisyyteen muodossa mainosmateriaali voisi myös olla vähennyskelpoisia.

Kuitenkin, kun yritys auttaa hyväntekeväisyys tapahtuma mainostarkoituksessa, voit kirjoittaa pois maksu edistämisessä. Oletetaan esimerkiksi, että naapuruston hyväntekeväisyyteen tekee vapaa näytelmä kotitalouksien ja pienyritysten ostaa sata lippua esitellä pois. Toisille se on erityinen tilaisuus antaa kotitalouksien ja osakkuusyhtiöissä tietää, että välität antamalla lahjoja. Lyhyesti, Yksilöt antaa lahjoja keinona näyttämään huomaavaisuutta, rakkautta ja hellyyttä.