hur Man Använder En Tandblekning Pen


Tandblekning produkter utgör en flera miljoner dollar affärer och årligen tydligt en helt ny produkt läggs until checklistan. Det finns bara ett par steg du föreslagit att följa med avsikten att bleka tänderna i ett par veckor: 1. Det är mycket rekommenderas att du bara borsta tänderna noggrant innan du använder emalj pennan ur. 2. Efter att ha borstat tanden, bör du ta bort skyddslocket, förhindrar gel spills ut, om pennan har en sådan och efter att pressa plastbehållare eller rotera botten av pennan som ett sätt att fördela gel.
tandblekning hemma
Det finns inte en har att skölja ur munnen eftersom gelén löser av sig själv efter att ha gjort sitt jobb. Vitare penna gel innefattar ofta 5,25% väteperoxid och är utan tvekan en av de starkaste formuleringar i over-the-counter tandblekning produkter. Dess speciell borste Spetsen gör det enkelt att komma in i områden mellan din emalj som kan vara svåra att lyckas i. Du vet redan att blekningsgelen fungerar som det skum organiska fläckar från dina tänder. Väteperoxiden tränger djupt in i tänderna för att avlägsna djupa fläckar.

Som svar på marknadsundersökningar, för de flesta människor som har sunda och bländande vita tand användning emalj blekning kit fortsätta med en ljusare leende. Det fanns tid när människor som används för att anta att processen för tandblekningsprodukter var enbart utförs av tandläkare. Nu behöver du inte behöver gå until en vårdgivare eller genomgå någon dyr tandvård terapi för att kunna hålla din emalj vitare. Använda en föredragen over-the-counter hem tandblekning equipment skulle hjälpa dig att ta hand om en vacker och glänsande par tand. Normalt dessa kit inkluderar tandskenor, reminerallisation geler, professionell kvalitet dental gel och ibland blå laser milda.

Sådana tandblekning package är inte dyra i något avseende om i jämförelse med en tand tandblekning kirurgiska ingrepp. För frekventa individer, välja det bästa från partiet av bostads tandblekning package tillgängliga där ute inte kommer att bli en lätt uppgift, rimligt det är komplicerat. Det är alltid rekommenderas att välja någon bostad tandblekning package till nytta av FDA och stil tandläkare. Tidigare tandblekning kit leder until further känslighet, males nu tandblekning package är rätt buffrade och därmed mycket mindre känsliga. Ändå tänder vitare kit är inte bra för människor som har tandköttsproblem eller håligheter. Blekning strips är en standardmetod för tandblekning används överallt i världen.

Blekning kan effektivt utföras vid huset på grund av tillgången på många bostad emalj blekning produkter men den bittra faktum är, en majoritet av dem är inte särskilt effektiv bara ge dig med korta tidsperioden resultat. Medan välja en utrustning för att använda sig av i bostad, måste du göra vissa av trovärdigheten för produkten som används för att bleka ditt leende.