Kamer pols cowboy partij Au Ho ontploft de hele stad DIESEL

L HORLOGE scenografie stijl is altijd houden jong en creatief, gewilde jonge gezin. Grote horloge, mooie design en de unieke look Diesel horloges leidt de trend van de mode horloges. Als een factie, unieke stijl van horlogemerk, DIESEL HORLOGE jaar, brengt twee van de meest representatieve elementen: grote wijzerplaat en denim materialen. DIESEL breken de routine, zal worden geïntegreerd in de wijzerplaat in denim, donkerblauwe jeans na jaren straalt zachte textuur, met complexe en geavanceerde versnelling op de wijzerplaat geëvenaard. De lancering van DENIM serie in zowel 57mm grote wijzerplaat, die de ultieme onbevangen mannelijkheid, maar ook ontworpen voor vrouwen van 23mm formaat, de volledige interpretatie van sexy prachtige vrouwen, met denim stof riem, pols enten van de elementen van de perfecte jeans tussen mode, leidt de mode trend weer.
Feestgangers werden achtergelaten in de voorkant van de camera wijdde zijn coolste en meest ongewone DIESEL STYLE, en maakte elektronische foto's als souvenir, en waarin de winning van meer dan gelukkige gasten, waaronder toegang tot de nieuwste lente en de zomer van 2015 DIESEL LIMITED EDITION DZ7331 horloge en andere prijzen, zodat de gasten verslaafd!
Activiteiten, de EU ho zong op het podium is tweemaal de partij geduwd om haar hoogtepunt, ook de geluidsgolven, he draaien van de scène, waardoor de gasten een ongekende visuele feest!
Mode-school in de schijnwerpers voor de avond en sluiten om 11:30 gejuich op het einde, 2015 DIESEL HORLOGE bekijk de nieuwste denim fashion horloge onvermijdelijk zal de nieuwe trend deze zomer, dit keer van de partij is gebonden aan het meest in het deze zomer, coolste trends evenement!