Stoppen blowen

Hoewel er veel informatie beschikbaar is over de gevaren van blowen, leggen veel mensen die naast zich neer. Men wil vooral de leuke kanten van het cannabisgebruik zien. Logisch want het zorgt zeker ook voor grappige avonden. Of de nadelen worden ontkent.

Cannabis heeft net als andere dingen een verslavende werking. Net als veel andere, soms wel veel simpelere genotmiddelen. Simpele genotmiddel als koffie en chocolade kunnen al verslavend zijn. Denk maar aan de mensen die een joint nodig hebben om te kunnen functioneren.

Na cannabisgebruik kan u minder zin krijgen om allerlei dingen te doen. Het is onder blowers een bekend verschijnsel. Dingen worden niet afgemaakt. Afspraken worden niet nagekomen. Met een negatieve invloed op uw sociale contacten.

Voor hulp bij stoppen met blowen kunt u het beste hoe stoppen met blowen raadplegen. Stoppen met blowen kan door de bijwerkingen lastig zijn. Een steuntje in de rug is dan best aardig. En wat extra motivatie is altijd goed.

Bij het roken van een joint inhaleert men vaak ook de tabak. Tabak is zeer giftig. Het aantal giftige stoffen in tabak ligt zeker boven de 3000. Dat krijgt u dan binnen bovenop op de wiet. Een extra kans op allerlei vervelende ziekten.