Remaining Energetic is Crucial For Profitable Getting older.

År 2003, forskare begärs en åldern invånare i Manitoba Kanada vad de definierar som åldrande produktivt. Den svar var att pensionärer nämns det till dem produktiva få äldre är är fysiskt passform som friska i människokroppen och sinne, och resterande socialt livlig. Det visar sig att det är specifikt dessa 4 variabler att play på störst roll i åldrande effektivt . Utredning har visade som inte bara är dessa 4 faktorer viktig för dessa av oss i våra senare år men deras frånvaro tidigt i vår livsstil ökar på chans av mentala psykologiska, och beteende frågor senare på.

hålla Energisk är Viktigt För Lönsam Aging

Den kritisk faktor av effektiv allt äldre återstår aktiv tyvärr , när vi åldras, detta får vara tuffare och mer utmanande . Den vanligt Fastställd orsak att det är svårt för folk till förbli aktiv är att när vi hit en specifika ålder vi skulle snarare spendera tider i gungstolen. Trots , Minnesota forskaren Jan Hively upptäckte att hålla i gungstolen var föregående issue på åldern vill göra:

"Om 40 % seniorer intervjuade uppgav de arbetade direkt efter pensionsålder om. hälften sagt de Krävs på inkomst, men den andra hälften arbetade bara för att de behövs till - och beredda att göra det till kroppslig inte Många andra personer uppgav de stannade aktiv genom frivillighet sjuttio fem % av individer tillfrågade också förklarade på egen hand som energisk och friska väl i sina 80-talet ".

Så om problem till fortsätter att vara livlig inte härrör från en frånvaro av behov eller inspiration plats gör utmaningen inträffar från? Det visar sig att primärt problem i resterande livlig är på grund av till Lessen i kroppsliga ändamål när vi åldras.

Enligt till Carol Ewing Garber län College:

"Fysiska utföra är kapacitet till komplett lika standard och instrumentala åtgärder av varje dag bostad och potential av mognare vuxna att uppehålla sig i samhället beror till stor utsträckning på deras scen av kroppsliga fungerar Som . mognare viss person stöter minskning i kroppsliga ändamål, han / hon möter växande problem i ta del i de instrumentala rutiner av vardag bosatt , och kan möjligen affär med dessa svårigheter av undvika eller begränsar dessa åtgärder . På grund av det faktum detta minskning kan hända successivt , de bifogade ändringar i kroppsliga fungerar kan vara delikat och inte bekvämt uppenbara till sjukvård leverantörer familjemedlemmar - eller ens till specifika - till den viss person är inte kan till exekvera till action alls ".

Den fråga med sjunkande övning inte SOM SKALL BETALAS till en brist av entusiasm men stället är grund till en naturlig minskning i kapacitet till har interaktion i de dagligen åtgärder att hjälpa till effektiv allt äldre.

Hur Assist Det Aged Återstående aktiv

Vägen till ålder effektivt är att positiv att äldre är för närvarande är livlig lika socialt och kroppslig -men det är verkligen inte tillräckliga bara förklara till på åldern till hit på hälsoklubb eftersom som män och kvinnor ålder finns en hel del specifika utmärkelser i graden och sort av kroppsliga aktivitet en individ kan göra. I får till motivera och stöd på åldern förbli aktiv Det är viktigt för assisterad bostad leverantörer till utföra särskild bedömning när det anländer till planering rutiner och rekreation. Det är tillrådligt som hjälpte bosatt utövare gör följa :

Daglig Verksamhet