3 enkla regler för att vinna på Bingo oftare

3 enkla regler för att vinna på Bingo oftare

Bingo är ett turspel och handlar om lycka. Din lycka eller stråk av lycka kan dock lätt förbättras genom att följa tre enkla regler. Även om dessa regler inte kommer att garantera en vinst varje gång du spelar, ska du vinna mycket oftare genom att förbättra dina chanser.

Även om dessa regler är ganska enkla så är det tyvärr så att de flesta bingospelare  inte följer dem. Dessa regler gäller oavsett vilken specifik typ av Bingo regel det kan röra sig om – som de fyra hörnen eller full bricka.

• Regel #1. Den första och en av de viktigaste reglerna för att vinna på Bingo är att delta i spel där du kan välja dina egna bingobrickor. Detta ger dig möjligheten att titta på siffrorna eftersom siffrorna gör en skillnad. Lagen om statistik säger att i genomsnitt ropas de flesta nummer tre eller flera gånger i en kväll. Men gång på gång, de inte är. Så, plocka ut (eller inte acceptera) kort med dessa nummer på dem.

• Regel #2. Köpa fler brickor än du kan hantera effektivt (från din tidigare Bingo erfarenhet), även när de erbjuds med rabatt eller gratis - hålla sig till denna regel, alltid.

• Regel #3. Se till att du kan höra den som "ropar" klart. Uppmärksamma "samtal" hela tiden. När du "missar" ett samtal eftersom du inte kan höra eller du inte är uppmärksam - minskar det avsevärt dina chanser att vinna. Spela inte alls om du inte kan få en plats nära nog för att den som "ropat" eller högtalaren inte låter dig höra alla nummer tydligt.

Du kommer med förvåning att se hitta hur mycket dessa enkla regler kan hjälpa dig, även på de svåraste bingospelet. Om du kan följa dessa enkla men beprövade regler alls tid när du spelar, borde du få mer än din beskärda del av vinnande.

Du måste följa dessa tre regler konsekvent och du kommer att vinna betydligt oftare än du någonsin gjorde. Lek inte med känslan av att du alltid ska vinna. Istället studera dessa regler och kom ihåg att använda dem hela tiden när du spelar. Spela och ha kul, du kommer att vinna oftare och njuta av spelet mycket mer.

wink