Hoe te Diesel Jeans Vind Wholesale leveranciers in China

Het land de grootste diesel jeans wholesale-markt in Guangzhou en Humen, waar is DIESEL horloges online kopen productie van het land van de basis en de wholesale-center. Chinese uitvoer van denim kleding hebben meer dan 60 per 100 stuks van Xintang, elk jaar meer dan 200 miljoen van jeans verkocht landelijk uit Xintang, wereldwijd verkocht. De snelle ontwikkeling van Xintang cowboy kleding zodat mensen niet alleen de aandacht, maar trok ook de ogen van de Europese en Amerikaanse tegenhangers. Xintang sinds 2001 jaarlijkse zitting van "China International Fashion Festival cowboy", elk evenement zijn onderhevig aan de betrokken Europese en Amerikaanse markten, cowboy leveranciers over de hele wereld stroomden naar Texas, verrekening van een "China Xintang jeans look" van de storm!

Gevolgd door Hangzhou, Wuhan, Beijing. Beijing Zoo South Gate is de grootste markt in het noorden van China, verkeer, bezoekers uit vele gebieden, maar ook de meest vatbaar voor het veranderen van goederen plaats.

Hangzhou hulst is een goede markt, grote en hoge-midden en lage marktaandeel van de verschillende soorten heel duidelijk wat voor soort goederen die u wilt doen, zal er een dergelijke markt voor u om te kiezen. Hangzhou Naast Evergreen, zijn er eerstejaars, Lung doen high-end vrouwen diesel jeans, diesel jeans samen Hing om goed te doen.

Wuhan Hanzhengjie is landelijk bekende, niet alleen hier, diesel jeans, bijna alles kan in de groothandel. Om eindelijk te begrijpen waarom dit is de negen provincies van Wuhan handel land. Maar Hanzhengjie ook gebroken vuile druk. En hulst opzichte ver achter. R & D-centrum in Wuhan ook gevoelige gebieden.

Jiangsu Changshu strijkt mall beginjaren is zeer goed, het bedrijfsleven is heel veel gedaan, nu kan ik niet, er is een woord misschien Changshu niet willen luisteren, ik denk dat de mensen zouden er niet kledingmerk doen. Anders, in pure distributiecentra in Hangzhou, Baleno, Giordano's in Shanghai.

Zhengzhou Silver Base, Chengdu, Kowloon, Changchun Verre Oosten is een rijzende ster. Chengdu Kowloon Plaza, hoorde ik de laatste twee jaar heeft zich snel ontwikkeld. Zhengzhou zilveren voet is vrij groot, Wenzhou in dit ene, een belangrijke rol gespeeld. Anderen zeggen Diesel jeans goede zaken te doen, in feite, zijn kleine merken in het noordoosten goed doet, goed te doen.

Xi'an in het noordwesten, het herstel van de hoofdweg diesel jeans wholesale-markt, veel mensen zijn die er het doen van de vijf provincies in het noordwesten distributeur. Diesel jeans groothandel puinhoop Shandong, Jinan, Linyi, Zibo, Jimo hebben wholesale-markt. Echter, Zibo, Jimo gespannen, is het gebruik van de hoofdstad van Jinan rol grotendeels onder leiding van de markt in Shandong, Linyi beurt werd gedomineerd door low-grade producten.

Shanghai zeven Pu Road, ten oosten van de jeans markt, geen leiderschap, Anhui, Jiangsu winkeliers liever naar Hangzhou Evergreen krijgen van goederen. Op het vervoer gemak, Hunan Zhuzhou jeans groothandel beste plan, trein- en busstations zijn in de buurt.

Er zijn twee jeans groothandel Fujian, Fuzhou en leeuwen, mensen aan beide zijden vaak als gevolg van het wijzigen van grondstoffen en bedrijven in Guangzhou en Humen klagen bij elkaar.

Kortom, als mensen de levensstandaard te verbeteren en te veranderen van mensen consumptie concept, autonomie, gepersonaliseerde producten is de richting van de vraag van de markt. Pak de markt ligt in het merk werkelijk voldoen aan de individuele behoeften en weerspiegelen de waarde van de consument. Chinese denim industrie om de cultuur te verhogen, het verbeteren van DIESEL Heren horloges de culturele kwaliteit, met de mode-cultuur om het merk op te bouwen, door het gebruik van moderne pop cultuur, ontwerp cultuur, merk bedrijfscultuur, concurrentie op de markt en de industriële ontwikkeling, de interpretatie van het begrip internationale mode-jeans , denim kleding tot allround De mode-industrie cultuur, hogere kwaliteit, hoogwaardige ontwikkeling van het merk te vergroten.