Diesel horloge dat is modieus

De Diesel horloges DZ7101 is het nemen van moderne technologie tot het uiterste. Dit horloge is een verbazingwekkende ultra flitsende genoegen om de garderobe van elke man. Deze strook van zwart leer met zilveren gezicht heeft veel te bieden. Er is een digitale en analoge functie, een venster voor het weergeven van de datum en tijd van stand 12/24-uur en 60 minuten modes. Dit horloge echt weet hoe om iets anders te laten zien als het gaat om accessoires. Het is amusant, intrigerend en zeker catchy.
De Diesel DZ7147 is ook een zeer klassieke en retro geïnspireerde. Dit horloge heeft een rubberen band, een lus en een digitaal gezicht met achtergrondverlichting. Er is ook een analoge telefoonlijn aan de digitale gezicht af te ronden. U zult genieten van de funky kleuren en displays die laat zien hoe het voegt echt veel karakter voor de rest van je garderobe. Als je echt wilt een kleurrijke verklaring af te leggen is het horloge dat u zal helpen dat ook te doen.
De Diesel DZ1116 is perfect chique en het meest geschikt voor professionele en verfijnde man. Dit moderne, maar klassieke stijl heeft een lederen band met een zilveren gezicht en een analoge wijzerplaat met een datumvenster. Als je een zeer stijlvol horloge dat zal overeenkomen met uw werk outfit en je casual wear, dit is de beste horloge voor u, want het is sexy, cool en verfijnd. Dit horloge is een puur genot voor iedereen die echt op zoek voor de wereldwijde en tijdloos chique.
DIESEL LIMITED EDITION horloges zijn altijd grote dingen te zijn zoals ze zijn chique, stijlvol en perfect voor elke man, of sportief of verfijnd, casual. Iedere man kan profiteren door het dragen van een Diesel horloge, omdat het een horloge dat is modieus, duurzaam en functioneel te krijgen.