Cara tahan lama di atas katil?

'Bagaimana untuk meningkatkan masa seksual?', 'Bagaimana untuk bertahan lebih lama di atas katil secara semula jadi?', 'Bagaimana untuk meningkatkan masa seks?' dan 'Bagaimana untuk meningkatkan tempoh seks?' adalah beberapa soalan yang paling biasa dihadapi oleh kawan-kawan. Semua soalan ini bukanlah kita membayangkan, sebenarnya terdapat banyak orang meminta soalan-soalan ini di website kami. Walaupun kami tidak sepenuhnya pasti jika orang tahu berapa lama sebenarnya cukup baik untuk seks yang baik, ia adalah agak mustahil bahawa lucah telah mempengaruhi jumlah lebih besar daripada kebimbangan ini.

Fikir care lain untuk tahan lama??

Bahawa yang berkata terdapat beberapa cara untuk membantu anda bertahan lebih lama di atas katil secara semula jadi.

Terdapat 9 petua tahan lama yang berfungsi bagus:

Makan lebih banyak sayur-sayuran dan buah-buahan: Kajian sebenarnya telah menunjukkan bahawa lelaki yang kebanyakannya vegetarian tahan lebih lama di atas katil daripada bukan vegetarian. Mereka mempunyai lebih stamina kerana nutrien yang mereka dapat dari buah-buahan dan sayur-sayuran, terutama kalium.

a. Makan pisang sebelum seks boleh membantu meningkatkan prestasi anda kerana ia mengandungi kalium. Ia juga mempunyai sejumlah besar glukosa yang boleh membantu anda bertahan lebih lama. Baca lebih lanjut mengenai manfaat kesihatan pisang.

b. Minum amla atau jus gooseberry setiap hari boleh membantu anda bertahan lebih lama di atas katil dan juga meningkatkan kualiti sperma kerana ia mengandungi zat besi dan zink.

c. Makan segelintir strawberi sebelum persetubuhan. Kandungan dan glukosa zink yang tinggi kepekatannya boleh membantu anda bertahan lebih lama.

Elakkan processed gula: The 'kemerosotan gula' yang datang selepas 'tergesa-gesa gula' boleh mengurangkan stamina anda.

Kurangkan merokok: Menurut lelaki Pakar kesihatan dan terapi seks Perubatan:

'Merokok memberi kesan kepada setiap sistem / organ badan termasuk fungsi seksual. Orang ramai perlu memahami bahawa ereksi di kalangan lelaki mempunyai banyak kaitan dengan kesihatan jantung, saluran darah. Perokok adalah dua kali lebih berkemungkinan untuk mendapatkan mati pucuk sebagai bukan perokok. '

Kurangkan minum alkohol: Alkohol mempunyai kesan buruk kepada deria anda dan anda tidak 'sepenuhnya' dalam masa ini. Jadi, mengenakan kawalan keluar daripada soalan, bukan?

Senaman pada lengan dan otot perut: Sebahagian besar kedudukan seksual memerlukan lelaki itu berada di tangan dan kaki-Nya. Ini bermakna terasnya telah menjadi sangat kuat untuk bertahan lebih lama. Jadi, bekerja di bisep, triceps dan abs di gimnasium atau badan-badan latihan di rumah boleh membantu. Senaman juga memperbaiki aliran darah secara umum termasuk ke zakar dan ini juga boleh membantu. Anda juga boleh membaca Didedahkan - lelaki dengan perut yang lebih besar lepas 5 minit lebih lama di atas katil daripada lelaki langsing.

Cuba Kegels atau senaman otot lantai pelvik: Senaman ini kebanyakannya digunakan untuk mendapat kawalan pundi kencing yang lebih baik, tetapi juga membantu dalam mengekalkan ereksi lebih lama. 

Cuba 'edging': Apabila anda berada hampir di sana (semasa hubungan atau melancap), menghentikan semua aktiviti seksual. Alihkan perhatian anda untuk sedikit. Dengan cara ini anda boleh mendapat kawalan yang lebih baik dan memanjangkan masa seks.

Cuba teknik tekanan: Apabila anda hampir kira-kira dengan puncak syahwat, tekanan hanya di kepala zakar. Ini menolak kembali darah daripada zakar memberikan anda lebih banyak masa.

Memberi tumpuan lebih kepada foreplay dan wanita anda: Kadang-kadang, cuba untuk mendapatkan dia untuk orgasma yang pertama sama ada dengan jari atau mulut anda boleh membantu melegakan tekanan anda dan membantu mengekalkan ereksi lebih lama. Anda juga boleh membaca langkah demi langkah panduan manusia untuk pleasuring wanita beliau.