lbi International Ab (publ.) Bulletins


WebQlick levererar högkvalitativa marknadsföringstjänster och vårt mål är att hjälpa företag att få en stabil och framgångsrik tillväxt på Web. IBusiness analyserade också påverkan av nuvarande och långsiktiga trender i den digitala ekonomin och framtiden för media. Digitala tjänster: I tjänsten ingår produktion av helhet eller delar för digitala tjänster som webb, applikationer, Powerpoint och sociala medier. NetBooster grundades 1998 och är en oberoende grupp av specialiserade digitala marknadsföringsbyråer som arbetar tillsammans för att leverera innovativa tjänster i 24 länder över hela världen.

Internet marknadsföring organ tillämpar olika former av digitala Reklambyrå i Växjö medier såsom radio, television, internet, sociala medier nätverk, mobil, and so on, för att främja varumärken och nå ut until konsumenterna. De använder sofistikerade system för att ge dig flexibla, mätbara och mycket reaktiva digitala marknadsföringstjänster. Över 600 magasin, 400 digitala produkter och a hundred radio- och television-stationer når miljontals människor världen över. Företagets produktportfölj inkluderar även tryckerier, postdistribution och marknadsföringstjänster. LEAD är plattformen för väsentliga digital information för yrkesverksamma inom de digitala reklam företag.

Som en uppskattad rådgivare känns log 14 dagliga trender i den digitala världen och inte bara ger strategiska marknadshänsyn omedelbart tillämplig kunskaps - ljud. Portföljen kompletteras av den omfattande arbetsmarknaden och sin egen on-line événements.Aussi intervjuade LEAD numeriskt de senaste trenderna i den digitala företag och bedriver diskussioner ödemarker.Web site spännande är den nya varannan månad tidskrift Mario Fischer som utgivare och redaktör.

35 Företagskonsultation; Annons- och reklamverksamhet; Marknadsföringstjänster; Drift av direktanslutna marknadsplatser; Tillhandahållande av direktanslutna tjänster; Prenumerationstjänster; E-handelstjänster. 41 Undervisning/utbildning; Underhållning; Digitala video-, ljud- och multimediatjänster; Förlags- och utgivningstjänster; Tillhandahållande av icke nerladdningsbart digitalt innehåll och medier. Allt fler lägger allt större del av sin marknadsbudget på digitala kanaler (SoDAReport, mars 2013).

Andrew Piscina, Landschef för hybris Storbritannien; "Vi är glada över att arbeta med LBi Expertise och Portaltech för att hjälpa företag att investera i den e-handelsplattform de önskar och dra nytta av sofistikerade marknadsföringstjänster från dag ett. Den är särskilt utformad för unga yrkesverksamma och studenter som vill förbereda sig för en karriär inom den digitala industrin och webbanalys.On-line webbdesign kurs handledare är tyska Digital Analytics experter.