lbi Worldwide Ab (publ.) Announcements


WebQlick levererar högkvalitativa marknadsföringstjänster och vårt mål är att hjälpa företag att få en stabil och framgångsrik tillväxt på Internet. IBusiness analyserade också påverkan av nuvarande och långsiktiga trender i den digitala ekonomin och framtiden för media. Digitala tjänster: I tjänsten ingår produktion av helhet eller delar för digitala tjänster som webb, applikationer, Powerpoint och sociala medier. NetBooster grundades 1998 och är en oberoende grupp av specialiserade digitala marknadsföringsbyråer som arbetar tillsammans för att leverera innovativa tjänster i 24 länder över hela världen.

En webbyrå är en typ av reklambyrå som är specialiserad på kommunikation genom digitala kanaler, särskilt Internet En webbyrå kan antingen vara produktionsorienterad och fungera som underkonsult till en reklambyrå, eller vara en helhetsleverantör som erbjuder strategisk planering och själv har alla behövda kompetenser inom företaget. En del webbyråer tar ett större grepp om sina kunders internetnärvaro och erbjuder strategisk konsultation, marknadsföringstjänster och copy.

Som en uppskattad rådgivare känns log 14 dagliga trender i den digitala världen och inte bara ger strategiska marknadshänsyn omedelbart tillämplig kunskaps - ljud. Portföljen kompletteras av den omfattande arbetsmarknaden och sin egen online événements.Aussi intervjuade LEAD numeriskt de senaste trenderna i den digitala företag och bedriver diskussioner ödemarker.Site spännande är den nya varannan månad tidskrift Mario Fischer som utgivare och redaktör.

QuickLive Lifetime gör det möjligt för företag att standardisera förstklassiga e-handelslösningar och marknadsföringstjänster från begin. QuickLive Lifetime har utvecklats tillsammans av (), ett ledande företag inom mjukvara för handel och kommunikation, LBi Technology (), teknikgrenen av Europas största digitala byrå och Portaltech (), ett ledande företag i Storbritannien inom integrering och konsulttjänster för e-handelssystem. LBi är Europas största byrå för kompletta lösningar och tillhandahåller alla digitala kompetenser, inklusive digital strategi, innehåll, servicedesign, media, CRM, tekniska lösningar, internet hosting och assist.

Andrew Piscina, Landschef för hybris Storbritannien; "Vi är glada över att arbeta med LBi Know-how och Portaltech för att hjälpa företag att investera i den e-handelsplattform de önskar och dra nytta av sofistikerade marknadsföringstjänster från dag ett. Den är särskilt utformad för unga yrkesverksamma och studenter som vill förbereda sig för en karriär inom den digitala industrin och webbanalys.On-line marknadsföring kurs handledare är tyska Digital Analytics experter.