Waarom hebben sommige mensen nog steeds dragen diesel horloges?

Het lijkt alsof we Diesel horloges omringd met apparaten die zal u helpen tijd te vertellen. Waarom hebben sommige mensen een horloge dragen ook dan? Is het omdat het door sommige mensen wordt beschouwd als sieraden zijn?
Antwoord 1: Als iemand me vraagt ​​hoe laat het is, kan ik meestal beantwoorden voordat mensen zelfs beginnen te bereiken voor hun telefoons. Het kost veel minder moeite om je pols een knop, afgeleid door meldingen draaien en beweeg je ogen dan neem een ​​telefoon uit, druk op en sluit de telefoon weer. Ook, kijk batterijen gaan veel langer mee dan telefoon batterijen.
Antwoord 2: Horloges zijn een mode-accessoire en, als je een dure, een statussymbool kan veroorloven. Ook, hoewel velen van ons dragen een mobiele telefoon die de tijd vertelt, we kunnen ook in onze zak of tas te houden. Het controleren van de tijd vergt het uit te trekken. Het is sneller om gewoon blik op een pols.
Antwoord 3: Ik hou van een van de laatste analoge wijzerplaten in mijn leven - de andere zijn mijn auto snelheidsmeter en toerenteller. Ik hou van de mogelijkheid om tijd te vertellen in een snelle blik, zonder dat te bereiken voor mijn telefoon en het hebben van mensen denken dat ik sms'en of te vervelen. Als je het controleren van de tijd vrij constant (proberen niet om iets te missen, timing joggen, te laat ergens) de tijd controleren van beweging is een stuk minder lastig.
Eindelijk, want ik heb een horloge gedragen voor het grootste deel van mijn leven, ik voel me raar zonder een horloge op mijn pols. Het voelt alsof ik mis een stuk van de kleding, zoals ik ben een beetje naakt. Ook, als ik echt verveeld Ik kan de knop draaien op het gezicht van mijn horloge.
Antwoord 4: Horloges zijn prachtige stukken van de techniek. Een van mijn favoriete horloges te dragen is een skelet horloge, waar u kunt zien elke versnelling bewegen elkaar met enkele hypnotiserende herhaling ...
Antwoord 5: Sommige hebben een groot aantal complicaties, zoals de mogelijkheid om de maan fasen te zien, bijhouden van data, stopwatch functionaliteit, etc ...
Zij een van de grootste technische prestaties van alle tijden te vertegenwoordigen ... ik hoorde iemand zeggen dat een belangrijke bijdrage aan de Amerikaanse's DIESEL Heren horloges overwinning was de soldaten zakhorloges, waardoor ze de mogelijkheid om beter te coördineren ...
Oh, en ze zien er goed uit, dat is waarschijnlijk de reden waarom de meeste mensen dragen hen.
Wat is uw antwoord over deze kwestie?