7 Cara Untuk Tingkatkan Sperma Anda

Selain daripada rangsangan ego? Well, pertama di luar, banyak faktor dalam senarai ini yang memberi kesan kepada pengeluaran sperma juga memberi kesan testosteron juga. Yang mempengaruhi segala-galanya daripada tahap tenaga untuk fungsi mental untuk nafsu seks. Jadi, anda tidak perlu terkejut tentang itu.

 

kesihatan lelaki

Selain itu, pengeluaran sperma meningkat mungkin akan membawa kepada peningkatan dalam keinginan seks juga - tidak bahawa anda memerlukannya, sudah tentu. Walau bagaimanapun, jika anda hanya mahu untuk mandi wanita anda dengan kasih sayang anda (ya, itulah cara yang benar-benar baik untuk mengatakan ini) atau anda ingin memberi kebapaan peluang berjuang, hujung hari itu, pasti akan mengajar anda sesuatu yang anda tidak sudah tahu tentang perenang anda.

 

Untuk senarai ini, kami diperiksa apa sains itu berkata. Apa yang anda perlu lakukan tidak mengejutkan - makan yang betul, minum kurang, bersenam dengan cara yang betul - tetapi ia adalah menakjubkan berapa banyak yang hanya beberapa perubahan gaya hidup yang mudah boleh memberi kesan sperma anda. Baca artikel ini untuk maklumat lanjut, dan berasa bebas untuk menyemak kajian kami telah dikaitkan dengan jika anda ingin maklumat lanjut.