Bij de aankoop van een horloge, we willen ervoor zorgen dat we de beste prijs

Bij de diesel horloges sale aankoop van een horloge, we willen ervoor zorgen dat we de beste prijs en het echte product op hetzelfde moment. Soms is het uiterst moeilijk om Coz van alle marketing en reclame te vertellen van verschillende verkopers. De minste wat je wilt doen is om een ​​nep-horloge kopen met honderden dollars

Als u op zoek bent naar de aankoop van een diesel zwarte chronograaf horloge. Ik wil u ervoor zorgen dat u de aankoop van een echte horloge. Ik ben hier vandaag om u te laten zien de binnenkant beweging van deze Armani horloge met detailfoto's alleen maar om u een duidelijk idee wat je krijgt te geven. Zodat u precies weet wat je krijgt van je aankoop en je zal niet geschokt volgende keer wanneer u het horloge geval te openen om de batterij te vervangen :)

Om te beginnen, ik denk dat je moet weten, dat 99,99% van de diesel horloges gebruiken Japanse beweging en ze worden geassembleerd in China. Pls denk niet dat het als een teken van een slechte kwaliteit. Iedereen die eigenaar is van een diesel uurwerk zal je dat grote kwaliteit horloges voor een zeer goede prijs hebben zeker zeggen. Ze zijn een modemerk, zodat hun horloges niet alleen op de kwaliteit, maar ook op zijn uiterlijk.
Dus als je een diesel horloge met een niet-Japanse beweging binnen. Je kunt zeggen met 100% zeker dat het een nep horloge.

Voor Diesel Nieuwe deze demonstratie gebruiken we Pin Pen, Twee End Hammer, Snap-Off Blades.

De eerste stap is om het horloge band te breken door het afsluiten van de eerste verbinding tussen het horloge gesp om de band. U kunt de Twee End Hamer en Pin Pen te gebruiken. Het moet er zo uitzien wanneer het wordt gedaan.