produse bio

Spalatorie Botosani


Produsele Mon Platin DSM sunt produse fara parabeni, sunt testate microbiologic si dermatologic, nu contin agentul chelator EDTA, nu sunt testate pe animale, sunt supuse testului pentru nichel, crom si cobalt si nu contin ingrediente de origine animala.
Linia de produse DSM, creata de oamenii de stiinta de la Mon Platin, Israel, este conceputa pentru toti cei care apreciaza rolul naturii in ingrijirea adecvata a pielii

Detergenti :BIO CLEANING NORD va garanteaza servicii de curatenie la standarde înalte. Obiectivul nostru: curatenie impecabila, fara urme de pete sau praf.
De ce BIO CLEANING NORD
1. Reduceti costurile cu resursa umana
2. Beneficiati de o calitate ridicata a serviciilor
3. Economisiti timpul dvs si conform dictonului american „Time is money!”
4. Beneficiati de servicii de curatenie însotite de garantia calitatii
5. În procesul de curatare sunt folositi detergenti si solutii exclusiv profesionale
6. Echipamentele si uneltele de curatenie sunt de ultima generatie
7. Personalul calificat în prestarea de servicii de curatenie a fost instruit în cadrul unor training-uri de specialitate
8. Asiguram materiale consumabile pentru grupurile sanitare si bucatarii
9. Suntem la dispozitia dumneavoastra 24 din 24 de ore
10. Oferim servicii de curatenie în regim de urgenta
11. Puteti alege când sa se faca curatenia astfel încât activitatile dumneavoastra sa nu fie perturbate de prezenta reprezentantilor BIO CLEANING NORD
 

Curatatorie Bio


Renumitele produse Mon Platin sunt o prezenta activa in frizerii profesionale si saloane de infrumusetare din intreaga lume. Acum, prin intermediul nostru si tu poti beneficia de produsele profesionale Mon Platin, indiferent de cantitatea cumparata sau de locatia in care te afli. Iti promitem preturi mici, calitate la standarde inalte, livrare rapida si metode sigure de plata. Varietatea si calitatea produselor noastre e atestata si recunoscuta pe plan mondial.

Curatatorie Bio : Cum ?i cu ce lucram
Cu entuziasm, aparatura, detergenti si ustensile profesionale. Produsele folosite sunt din categoria bio, mai pu?in entuziasmul. Acesta este in stil nemtesc: corect si la timp!
Polita de asigurare a bunurilor tale
Spatiul tau este in deplina siguranta atâta timp cât noi suntem acolo. Bunurile tale sunt asigurate prin polita noastra de asigurare pe care o detinem. Practic, nu ai de ce sa-ti faci griji. Stricam ceva, îl platim ca nou!

Curatatorie Suntem o echipa care e multumita de sine, pentru ca a învatat foarte repede care sunt cele mai bune practici din domeniu. Succesele noastre se masoara prin placerea ta de a lucra cu noi.
Pentru asta am învatat ca trebuie sa devenim o echipa foarte bine pregatita, enervant de meticuloasa, atenta la detalii si cu mult bun simt, aparaturi si solutii profesionale specifice, proceduri bine stabilite si comunicare permanenta. Cu tine.

Curatatorie Intretinere Spatii VerziMore results:
Produse Bio Produse Bio Detergenti