produse bio

Detergenti

Suntem o echipa care e multumita de sine, pentru ca a învatat foarte repede care sunt cele mai bune practici din domeniu. Succesele noastre se masoara prin placerea ta de a lucra cu noi.
Pentru asta am învatat ca trebuie sa devenim o echipa foarte bine pregatita, enervant de meticuloasa, atenta la detalii si cu mult bun simt, aparaturi si solutii profesionale specifice, proceduri bine stabilite si comunicare permanenta. Cu tine.


Curatatorie :Dorinta oricarui manager este ca afacerea lui sa fie una impecabila. Noi am inteles acest lucru, asa ca serviciile pe care le oferim sunt, la rândul lor, impecabile. Ne caracterizeaza atentia la detalii, responsabilitatea asumata, personalul bine instruit si echitabilitatea calitate - pret. Iar grija pe care o avem pentru propria noastra imagine demonstreaza respectul fata de afacerea clientilor nostri si fata de munca pe care o prestam.
 

Curatatorie Bio

INTRETINERE PLANTE DE EXTERIOR

Produsele Mon Platin DSM sunt produse fara parabeni, sunt testate microbiologic si dermatologic, nu contin agentul chelator EDTA, nu sunt testate pe animale, sunt supuse testului pentru nichel, crom si cobalt si nu contin ingrediente de origine animala.
Linia de produse DSM, creata de oamenii de stiinta de la Mon Platin, Israel, este conceputa pentru toti cei care apreciaza rolul naturii in ingrijirea adecvata a pielii

Produse Bio : BIO CLEANING NORD va garanteaza servicii de curatenie la standarde înalte. Obiectivul nostru: curatenie impecabila, fara urme de pete sau praf.

Detergenti BIO CLEANING NORD este o societate de prestari servicii profesionale de curatenie si întretinere, bazata pe profesionalism si seriozitate si care ofera:
1. curatenie industriala ( hala industriala, hipermarket, depozit, etc.)
2. curatenie firme ( birou, show-room, banca, cabinet medical, salon înfrumusetare, sala de sport, wellness, hotel, pensiune, magazin, bar, restaurant, scara de bloc, etc.)
3. curatenie pentru persoane fizice ( apartament, vila, casa de vacanta, etc.)
4. curatenie spatii verzi ( gradini, parcuri, livezi, etc.)
si altor locuri unde dumneavoastra aveti nevoie de noi.
Toate acestea numai cu echipamente profesionale, solutii speciale de curatat si personal calificat, în timp record si la preturi fara concurenta.

Spalatorie Botosani INTRETINERE PLANTE DE EXTERIOR


More results:
Spalatorie Botosani Detergenti Curatatorie Bio