Diesel Horloges: modern, modieus en betaalbaar

Diesel horloges in het zijn eerste winkel van slechts 25 m2 onder de naam diesel. diesel omdat in die tijd sjieke Londense kleermakers ook vaak ‘Sir’ in de naam hadden staan en diesel naar de held uit het boek diesel. Pas in 1978 werd de naam veranderd in diesel.

Merkgeschiedenis diesel
Omdat het in de jaren zestig en zeventig lastig was betrouwbare leveranciers te vinden ging diesel zelf naar India om daar met producenten te onderhandelen, waardoor hij de onbetrouwbare tussenhandel kon omzeilen. De betaalbare kwaliteit die het merk daardoor kon bieden is tot op de dag van vandaag een van de pilaren van diesel.

Vandaag de dag bestaat het merk diesel uit drie verschillende kledinglijnen met daarnaast een lingerielijn, kinderkleding en plusmaten. Door samenwerking met een twaalftal gelicentieerde partners verkoopt  diesel ook accessoires zoals schoenen, brillen, paraplu’s én DIESEL LIMITED EDITION horloges onder de naam  diesel Time.

diesel horloges
De missie van  diesel om echte en authentieke producten te maken voor iedereen, voor elke dag en elke situatie vertaalt zich ook in de horlogecollectie; deze is modern, modieus en betaalbaar.