blogu' Lu' Cipy


Nu ştiu ce mi-a venit, să fac selecţie personală de cărţi, după mine esenţiale pentru - măcar - cultura generală a unui cititor. Avem sute de opțiuni în on-line și despre fiecare opțiune care mi s-a părut la îndemână v-am scris de multe ori până acum. Sa nu uitam ca la invitaţia lui Nicolae Iorga, tipareste prima sa piesă, Ioana d'Arc, înscrisă mai târziu în repertoriul Teatrului Naţional din Cluj. Nu cred ca exista varianta in engleza a web site-ului Daca nu este optiune pe site sa se afiseze in alta limba, atunci chiar nu exista alta varianta. Dacă suni din reţelele mobile vei primi un SMS gratuit cu informaţia solicitată. Toti copiii din Anglia cu varste intre 5 si 16 ani au dreptul la un loc gratuit intr- scoala de stat.

Pentru a putea oferi clienţilor săi asistenţă promptă, eficientă şi de calitate la serviciul de Relaţii cu Clienţii, COSMOTE îşi rezervă dreptul de a limita accesul gratuit la acest serviciu pentru clienţii care îl folosesc în mod abuziv. În acest scop, începând cu 29 iunie 2010, dacă în interval de 30 de zile ai efectuat trei apeluri abuzive către serviciul de Relaţii cu Clienţii, nu vei mai avea acces gratuit la acest serviciu pentru perioadă de 30 de zile. Cu noul serviciu Self Care ai acces la aceste servicii si mai usor, direct pe ecranul telefonului tãu, cu un simplu apel gratuit la numãrul 100#.

Daca iti e teama sa faci trecerea de la Home windows sau Mac OSX la Linux din motive precum: nu gasesc drivere, nu pot sa joc jocuri, am auzit de la prieteni ca nu merge sa faci tot ce faceai pe Home windows / Mac OSX, atunci te invit sa renunti la acest curs si sa iti vezi mai departe de viata ta. Un hacker nu are idei preconcepute bazate pe experientele altora.

Avem sute de opțiuni în online și despre fiecare opțiune care mi s-a părut la îndemână v-am scris de multe ori până acum. Sa nu uitam ca la invitaţia lui Nicolae Iorga, tipareste prima sa piesă, Ioana d'Arc, înscrisă mai târziu în repertoriul Teatrului Naţional din Cluj. Nu cred ca exista varianta in engleza a site-ului Daca nu este optiune pe web site sa se afiseze in alta limba, atunci chiar nu exista alta varianta. Dacă suni din reţelele mobile vei primi un SMS gratuit cu informaţia solicitată. Toti copiii din Anglia cu varste intre 5 si 16 ani au dreptul la un loc gratuit intr- scoala de stat.

Daca iti e teama sa faci trecerea de la Windows sau Mac OSX la Linux din motive precum: nu gasesc drivere, nu pot sa joc jocuri, am auzit de la prieteni ca nu merge sa faci tot ce faceai pe Home windows engleza fara professor / Mac OSX, atunci te invit sa renunti la acest curs si sa iti vezi mai departe de viata ta. Un hacker nu are idei preconcepute bazate pe experientele altora.