Portionssnus och Lössnus Online

Pris på snus varier på grund av en rad olika anledningar och från olika butiker. Även nikotinfritt snus påverkas.Snusmarknaden är uppdelad i kategorier där de vanligaste är portionssnus, white samt lössnus. Portionssnus samt white-snus säljs alltid för ett lägre pris då snusdosorna för löst snus innehåller mer tobak än portionerna. Likt flera andra branscher är snusmarknaden även uppdelad uppdelad i olika nivåer .


Bland de billigare dosorna hittar vi bland annat varumärket Kaliber. Snusvarumärket Kronan tillhör istället hos medeldyra segmentetoch sist har vi poulära Mocca men även Knox snus som istället är två mycket populära sorter inom de dyrare snussorterna. Många vet dock inte om att det är ofta samma tillverkare bakom vårt snus, dvs. http://www.swedishmatch.com/sv/.


Då vi i Sverige har tyvärr en ovanligt hög punktskatt på snus som även ökar successivt, växer framförallt lågprissegmentet markant. Allt fler snusare söker efter billigt snus, samtidigt som premium segmentet allt mer börjar efterlikna lyxvaror.
För att hålla ner kostnaden för sitt snus, se till att köpa upp ett lager snus och ha i kylen. Det är ingen överraskning att det ofta mycket billigare att köpa en hel stock snus (10 dosor) istället för att köpa dem en och en.


Det finns även smarta Snus vilka ompaketerar stockarna och skickar dosorna rakt ner i brevlådan. Detta leder till ett enkelt sätt att hålla kolla på hur mycket man snusar samtidigt som man alltid får snusdosorna till ett lägre pris!