Soyland Tannklinikk – Tannlege i OsloSøyland Tannklinikk er et tannlegeteam under ledelse av tannlege Bernt Søyland. Vi gjør alle typer tannbehandling, men vår styrke er vår lange og brede erfaring med til dels svært kompliserte behandlinger.

Vi stiller svært høye krav til kvalitet i arbeidet og alt materiell vi bruker. Det kan du blant annet se på det moderne utstyret i klinikken, og på at alt tannteknikerarbeidet vi benytter oss av gjøres i Norge, på internasjonalt anerkjente Art-Pro Dental Design i Oslo.

Bernt Søyland er utdannet i Oslo i 1972, og har de siste 25 år arbeidet stadig mer med kompliserte og ødelagte tannsett hos pasienter fra hele landet. Han bruker sin brede erfaring innenfor implantatbehandling og porselensteknikk.

I 2011 ble klinikken utvidet og moderniserte med topp moderne datateknologi og avansert røntgensystem. Med endringen kom også en ny allmennpraktiserende tannlege til, Espen Søyland, og klinikken ble døpt om til Søyland tannklinikk.

Espen har spesialkompetanse innen sedasjon av engstelige pasienter og pasienter med tannlegeskrekk, blant annet med bruk av lystgass. Espen er også kurset inennfor bruk av «usynlig» tannregulering og sertifisert behandler av systemet ALL IN.

Lang erfaring med pasientbehandling og tannlegeskrekk, og en filosofi om 100% respekt for deg som pasient og ditt behov, er din garanti for at vi gir omsorg som gjør seg fortjent til din trygghet og tillit.

Søyland tannklinikk tilbyr høy kvalitet til fornuftige priser, og har 100% Fornøydgaranti: Vi gir forhåndspriser og gir oss ikke før du sier deg fornøyd med resultatet.

tannlege oslo