gardenland.ro Mobilier Gradina Si Amenajari Rustice


Atunci când iubesti stilul, când îți dorești interior cu personalitate, cu certitudine îți dorești mobilier unicat din lemn masiv. Fiecare om ii unicat si daca isi doreste ceva cu adevarat poate sa faca si el lucruri unicate; are nevoie doar de rabdare, pasiune si putina imaginatie.Poate acuma va ve-ti gandi ca nu aveti pasiune ,imaginatie sau rabdare dar tin sa va contrazic pentru ca fiecare dintre noi avem aceste calitati, doar ca cei mai multi dintre noi nu vor sa le lase sa iasa la iveala sau doar pur si simplu vor sa faca bani speedy mobilier rustic unicat si usor.

Piesele de mobilier unicat pe care le realizeaza au fost comandate si achizitionate de hanuri, crame, hoteluri, pensiuni, indeosebi din Medias si Sibiu. Un alt section de piata il constituie orasenii care vor sa-si mobileze casele de vacanta sau propriile locuinte, mai ales daca acestea se afla intr- zona periferica ce se preteaza unor interioare in stil rustic.

În momentul preluării conacului nu a mai fost găsit nici un obiect de mobilier unique, mare parte din piese fiind furate sau folosite ca lemn pentru foc. Castelul Peleș poate fi considerat cel mai necessary edificiu de tip istoric din România, având caracter de unicat și este, prin valoarea sa istorică și artistică, unul din cele mai importante monumente de acest fel din Europa celei de a doua jumătăți a secolului al XIX-lea. Sufrageria unde sunt expuse piese de argint de mare valoare, este situată la etajul 1 și are un mobilier rustic breton din secolul al XVIII-lea.

In ansamblul muzeal de la Sinaia ,alaturi de Peles se poate vizita si castelul Pelisor.Castelul a fost construit intre anii 1899 si 1902 de arhitectul ceh Karel Liman si decorat de vienezul Bernhard Ludwig,Pelisorul a fost locuit de pereche princiara Ferdinand si Maria din 1903.Castelul a fost decorat dupa preferintele reginei Maria adoptand trasaturi bizantine si celtice.Astfel au luat nastere interioare ca dormitorul de aur,capela si digicam de aur care au valoare de unicat.

Avand in vedere ca este un spatiu redus pe inaltime, nu aglomera totul cu prea mult mobilier. In scurt timp de la fondare experienta in domeniu si-a spus cuvantul, societatea ajungand un jucator vital pe piata productiei si vanzarii de mobila unicat din lemn masiv. Ai să vezi pe lângă piese de mobilier și rame migălos realizate și personalizate inclusiv cu pietre semiprețioase.