mobilier Gradina Si Amenajari Rustice


Este un material pure unic si de neinlocuit, asociat mereu cu ideea de caldura, de traditie si de familie. De asemenea ştim că aceasta se regăseşte şi în preferinţele clienţilor noştri şi tocmai de aceea realizăm mobilier unicat din lemn masiv , sculptat şi/sau pictat. Piesele de mobilier unicat din lemn masiv, manufacturate de experţi, din materiale de cea mai bună calitate, după măsurători exact artizanat lemn si textil, transformă un dulap, comodă sau bibliotecă într- veritabilă amprentă personală. Asfel ei realizează un liant discret, perceptibil doar ochiului sensibil, între cele mai profunde şi arzătoare plăceri şi dorinţe şi obiectele fizice, tangibile, care îmbogăţesc good interiorul casei, realizează piese de mobilier unicat din lemn masiv.

Credem ca aceasta rubrica, reflecta calitatea materialelor, stilul unicat al saunelor. Totusi daca trebuie sa achizitionam si sa montam si mobilier durata lucrarii creste proportional cu complexitatea acesteia. Alta tendinda sunt spatiile luminoase si aerisite, cu putin mobilier si culori neuter, doar cu un accent sau pata de culoare dat de un obiect de mobilier sau de vopsea pe un perete, poate chiar si de un materials de finisaj mai indraznet. Tendinta actuala in mobilier este de a utiliza biblioteci realizate din module, deoarece, in functie de dispunerea lor, acestea pot modifica permanent imaginea ansamblului.

Persoanele care iubesc stilul rustic și caută idei de decorațiuni interioare sunt de fiecare dată plăcut surprinși de finețea elementelor sculptate realizate de noi - satisfacția clienților noștri fiind astfel cea mai bună carte de vizită pentru firma noastră. Sufrageria de la etajul 1 cuprinde un mobilier rustic breton din secolul al XVIII-lea. Ornamentul rustic din prima poza l-am facut dintr- creanga de brad, sfoara subtire de canepa si flori naturale.

De asemenea ştim că aceasta se regăseşte şi în preferinţele clienţilor noştri şi tocmai de aceea realizăm mobilier unicat din lemn masiv , sculptat şi/sau pictat. Piesele de mobilier unicat din lemn masiv, manufacturate de experţi, din materiale de cea mai bună calitate, după măsurători exact, transformă un dulap, comodă sau bibliotecă într- veritabilă amprentă personală. Asfel ei realizează un liant discret, perceptibil doar ochiului sensibil, între cele mai profunde şi arzătoare plăceri şi dorinţe şi obiectele fizice, tangibile, care îmbogăţesc good interiorul casei, realizează piese de mobilier unicat din lemn masiv.

Piesele de mobilier unicat pe care le realizeaza au fost comandate si achizitionate de hanuri, crame, hoteluri, pensiuni, indeosebi din Medias si Sibiu. Un alt section de piata il constituie orasenii care vor sa-si mobileze casele de vacanta sau propriile locuinte, mai ales daca acestea se afla intr- zona periferica ce se preteaza unor interioare in stil rustic.