interioare De Exceptie Prin Mobilier Unicat Din Lemn Masiv Artisan De Maison Mobilier La Comanda,


Este un material pure unic si de neinlocuit, asociat mereu cu ideea de caldura, de traditie si de familie. De asemenea ştim că aceasta se regăseşte şi în preferinţele clienţilor noştri şi tocmai de aceea realizăm mobilier unicat din lemn masiv , sculptat şi/sau pictat. Piesele de mobilier unicat din lemn masiv, manufacturate de experţi, din materiale de cea mai bună calitate, după măsurători exact artizanat lemn si textil, transformă un dulap, comodă sau bibliotecă într- veritabilă amprentă personală. Asfel ei realizează un liant discret, perceptibil doar ochiului sensibil, între cele mai profunde şi arzătoare plăceri şi dorinţe şi obiectele fizice, tangibile, care îmbogăţesc good interiorul casei, realizează piese de mobilier unicat din lemn masiv.

Credem ca aceasta rubrica, reflecta calitatea materialelor, stilul unicat al saunelor. Totusi daca trebuie sa achizitionam si sa montam si mobilier durata lucrarii creste proportional cu complexitatea acesteia. Alta tendinda sunt spatiile luminoase si aerisite, cu putin mobilier si culori neuter, doar cu un accent sau pata de culoare dat de un obiect de mobilier sau de vopsea pe un perete, poate chiar si de un materials de finisaj mai indraznet. Tendinta actuala in mobilier este de a utiliza biblioteci realizate din module, deoarece, in functie de dispunerea lor, acestea pot modifica permanent imaginea ansamblului.

Castelul Peles poate fi considerat cel mai essential edificiu de tip istorist din Romania, avand caracter de unicat si este, prin valoarea sa istorica si artistica, unul din cele mai importante monumente de acest fel din Europa celei de a doua jumatati a secolului al XIX-lea. Din anul 1897 firma a fost condusa de catre Bernhard Ludwig - fiul, absolvent al facultatii de arhitectura din Viena, principalul decorator al castelului Peles si furnizor de mobilier al Casei Regale a Romaniei pana catre 1930.

Castelul Peleș este unul cele mai importante edificii de tip istoric din România, având caracter de unicat și este, prin valoarea sa istorică și artistică, unul din cele mai importante monumente de acest fel din Europa celei de a doua jumătăți a secolului al XIX-lea. Apartamentele sunt amenajate confortabil, fiecare dintre ele avand personalitate proprie prin tipul de mobilier si designul inside.

Piesele de mobilier unicat pe care le realizeaza au fost comandate si achizitionate de hanuri, crame, hoteluri, pensiuni, indeosebi din Medias si Sibiu. Un alt section de piata il constituie orasenii care vor sa-si mobileze casele de vacanta sau propriile locuinte, mai ales daca acestea se afla intr- zona periferica ce se preteaza unor interioare in stil rustic.