mobilier Gradina Si Amenajari Rustice


Mobilier de gradina si interior din lemn rotund executat in stil rustic si unicat. Indiferent care este atmosfera pe care îţi doreşti să creezi în interiorul case tale, că preferi influenţele vintage, provensale sau că tinzi mai mult spre accentele luxuriante ale palatelor regale, experţii noştri vor realiza pentru tine cel mai potrivit mobilier unicat din lemn masiv. Folosim lemn masiv de stejar, carpen, frasin, nuc, paltin si molid pe care il imbinam armonios cu lemn rotund de esenta tare sau cu alte elemente de sticla si metal artizanat lemn si textil pentru a produce piese de mobilier unicat.

Acesta este doar unul dintre motivele pentru care tendinta clientilor de a achizitiona mobilier invechit artificial s-a accentuat in ultima perioada. Oferim mobilier de bucatarie complet utilat cu electrocasnice in stil trendy si in stil clasic, pe care le realizam in parteneriat cu firma FRANKE. Cheile Bicazului sunt cele mai importante Chei din Romania, cu trasee de toate gradele de dificultate pentru practicarea alpinismului si constituie un unicat in peisajul turistic romanesc.

În momentul preluării conacului nu a mai fost găsit nici un obiect de mobilier authentic, mare parte din piese fiind furate sau folosite ca lemn pentru foc. Castelul Peleș poate fi considerat cel mai important edificiu de tip istoric din România, având caracter de unicat și este, prin valoarea sa istorică și artistică, unul din cele mai importante monumente de acest fel din Europa celei de a doua jumătăți a secolului al XIX-lea. Sufrageria unde sunt expuse piese de argint de mare valoare, este situată la etajul 1 și are un mobilier rustic breton din secolul al XVIII-lea.

Fiecare om ii unicat si daca isi doreste ceva cu adevarat poate sa faca si el lucruri unicate; are nevoie doar de rabdare, pasiune si putina imaginatie.Poate acuma va ve-ti gandi ca nu aveti pasiune ,imaginatie sau rabdare dar tin sa va contrazic pentru ca fiecare dintre noi avem aceste calitati, doar ca cei mai multi dintre noi nu vor sa le lase sa iasa la iveala sau doar pur si simplu vor sa faca bani fast si usor.

Este singura firma specialiazata din judetul Suceava care produce mobilier rustic pentru gradina si interior din lemn rotund de esenta tare, decojit si prelucrat guide. Profilul de baza al firmei noastre consta in proiectarea si constructia saunelor finlandeze de tip unicat sau modulare precum si infracabine sau combicabine. Comercializare de material lemnos: lambriuri, podele suedeze, podele de stejar, pavaj pentru: terase, piscine, alee de gradini, steguri si mobilier rustic. Executarea de mobilier de gradina pentru foisoare, precum si spatii de odihna mobilate in stil rustic.