mobilier Unicat Din Lemn Masiv, Sculptat Sau Pictat Artisan De Maison Mobilier La Comanda, Mobila


Creativitatea noastra s-a inspirat din portile maiestuoase maramuresene, troite, obiecte vechi provensale, din mobilierul din lemn masiv, in stil florentin, de palatele toscane, de casele provensale, de castelele medievale ori de cabanele din Alpi. Realizam la comanda orice tip de mobilier din lemn masiv simplu sau combinat cu fier forjat, cu tusa finala data de un element sculptat in lemn sau pictat guide. Executate de pictorita din echipa Artisan de Maison dupa schite originale, in functie de dorinta ta si de stilul casei, toate picturile hand-made de pe piesele tale de mobilier sunt unicate. Peste 25 de producatori si comercianti de mobila din Romania, dar si din Ungaria si-au expus marfa unicat pe palierele din mall.

RobMob Craiova executa mobila la comanda Craiova si mobilier comanda Craiova: mobilier living, mobilier dormitor, mobila pentru camere de copii, mobilier dresing, mobila pentru birouri, cuiere hol. Producator din Carei, de mobilier modular destinat livingurilor si bucatariilor, avand experienta in producerea de mobilier in serie, din gama mobilierului pentru dormitor,biblioteca si dinning. Atelier de productie mobilier la comanda.Firma mobila bucatarie Bucuresti executa la comanda din pal melaminat si din MDF mobilier de cea mai buna calitate dupa standarde internationale. Firma noastra a luat fiinta in anul 1996, prin productia de mobilier personalizat, completat de design si decoratiuni interioare.

DESIGN MOBILIER creat de un arhitect designer cu scopul de a obtine mobila unicat si un design mobilier modern. Productie mobilier la comanda - producem mobilier contemporan si fascinant, confortabil si elegant, versatil si complet. Oau prima piesa de mobilier pe care mi-au cazut ochii la TotalMob a fost masa exensibila. Informatiile din acest web site mobilier unicat sunt prezente sub rezerva erorilor de editare in ce priveste continutul, omiterea preturilor, pret incorect, erori de editare, de dimensiune, informatii neactualizate, modificarea procedurilor and so forth.

Pentru a crea cele mai bune impresii si pentru a te simti comfortabil in biroul tau, CAM Dwelling Design iti ofera posibilitatea de a achizitiona mobilier unicat, realizat dupa propriile tale cerinte si preferinte. Apeland la ajutorul firmei CAM House Design, vei obtine piese de mobilier realizate din cele mai bune materiale (lemn masiv sau lemn simplu) si vei avea garantia durabilitatii si a rezistentei.

Incepand din anul 2003 compania Archicraft promoveaza pe piata gama de produse de lux, necesare amenajarilor interioare (gresie, faianta, ardezie, mobilier de baie, de bucatarie, dormitoare, mobilier pentru spatiile publice, and so on.). La aceasta oferta se adauga si activitatea de proiectare si design, cat si de consiliere in amenajare oricaror tipuri de spatii.