from Perak With Love


Priđe mi, sjede do mene i poče da me ljubi, da mi masira kurac preko hlača, ja se izmičem, a ona poče da plače. Spustio je svoje farmerke i dao mi svoj kurac u ruke,nije bio jako dugacak ali je bio debeo.Odmah sam ga uzela i pocela da ga pusim.Lizala sam mu glavic,sisala ga,igrala se njegovim jajima. Hocu da me jebes u guzu-rekla sam mu…osetila sam kako vadi kurac iz moje picke i polako ga trlja oko rupice pozadi.Uzivala sam u analnom sexu ali sad sam ga zelela nikada do unhappy.Navlazio me je sa sokovima iz picke,rukama rasirio guzove i polako glavicem poceo da ulazi. Dok je to izgovarala nisam joj ga vadio ali sam je zestoko udarao kurcem u picku! Htela je ona to da iskoristi, da je jebem, ali slaba vajda… Nisam joj udovoljio!

Pendekata, Hassan Ali sudah ‘gila talaq' dan dalam kegilaannya, meroyan dan meracau tidak ketentuan. Sekiranya kerjasama itu menjadi, Hassan Ali akan dilantik sebagai Menteri Besar dan itu adalah apa yang ditawarkan oleh UMNO. Ketika usaha kerjasama dengan UMNO dijalankan, Hassan Ali pernah bertanya pada saya, siapa patut menjadi MB Selangor?” Saya jawab sambil memandang terus ke muka beliau, Tan Sri Abdul Khalid”.

Dalam kemelut yang terhasil, Hassan Ali melihat saya sebagai punca kejatuhannya. Dalam serangan beliau terhadap diri saya, Hassan Ali tidak kisah samada apa yang dikatakan adalah benar atau sebaliknya. MBSA bukan dibawah Hassan Ali tetapi beliau tumpang sekaki untuk dijadikannya isu. Hassan Ali suka gunakan kuasanya dan suka memaksa sedangkan saya lebih cenderung kepada kaedah dakwah dan mendidik.

Melalui tulisan ringkas ini saya ingin memberitahu semua bahawa Hassan Ali sudah gila talaq. Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) Azmin Ali meluangkan masa bersama wartawan Roketkini Amaluddin Zhafir, Izmil Amri dan Mazir Ibrahim serta jurugambar Wira Andika untuk berkongsi pengalaman dan cabaran politik semasa. Ayrıca Sikko'nun Tasavvuf ile ilgili geçenlerde yazdığı (yukarıda da linkini paylaştığım) iki parçalı yazıyı oku. Yani ali cala kardeşim ben aslında senin anlayışına uzak olsamda hadisleri inkar eden insanlara da kadar uzağım. Hadi bakın şimdi, iddia ediyorum, Ali Bulaç'ın, Elmalılı'nın, veya Yaşar Nuri'nin veya Edip'in çevirilerine bakın.

Pada masa yang sama, hubungan beliau dengan OKU UMNO semakin kukuh, termasuklah dengan Tan Sri Rozali Puncak Niaga (SYABAS). Hassan Ali didapati bersalah dan diberi amaran keras supaya tidak lagi mengeluarkan kenyataan yang bercanggah dengan dasar kerajaan PR melalui media massa. Maka pada tahun 2011, semasa pemilihan AJK PAS Pusat dijalankan, Ali Oku sokongan Hassan Ali di kalangan ahli PAS terbukti merudum. Pada 2009 Hassan Ali mendapat undi yang ke-empat tertinggi semasa pemilihan AJK PAS Pusat. Dalam mesyuarat itu Hassan Ali hadir dan selepas pemilihan dimuktamadkan, beliau terus keluar. Pada ketika itu, mungkin Hassan Ali melihat bahawa masa depannya bersama PAS tidak secerah dahulu.