bila Ibu Muda Berleter


Sebab aku kejutkan si Maher pukul 5 pagi (bilik dia depan bilik aku) sebab dia kena naik practice 6.30 ke lapangan terbang Frankfurt.padahal kannnnnn...flight dia 12 tghari...Naik prepare dlm three jam kot. Lama dah tak buat - last travelling alone sebelum this journey was masa dok jejalan kat Shanghai dulu.earlier than than my UK trips lah - zaman malas nak gi ngan orang coz kalau gi ngan orang - banyak kerenah and kesonggelan. Will proceed with the other half day tour in next put up but it sounds a bit unfavourable. For any enquiry on journey; or interact for assessment function both for journeys, accommodation, airlines and something associated to journey and tourism.

Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan. Bagi mereka yang hadir tetapi tiada dalam gambar, maaflah mungkin gambar dalam kamera kalian sendiri so silalah add sacred dan kemaskini weblog nanti aku bagi password. Biasalah dah besar bajet insurgent ni malas sikit nak menyertai aktiviti kokurikulum.

Sila kongsikan pengalaman anda di ruangan komen sebab aku rasa patut kumpul duit plan betul-betul kita lawat semua tempat menarik di Bali ini. Anyway walaupun Aryana ketika ini hanya pandai baca ABC tak mustahil satu hari nanti kalau Aryana dah besar pergi Google nama sendiri lepastu jumpa blog ini, maka ayah ingin ucapkan selamat hari lahir yang ke-2, semoga membesar menjadi gadis yang kool dan beriman.

Alhamdulillah.. sempat juga kami pergi ke tempat-tempat yang aku nak sangat pergi di Bali dalam 2 hari tu. Hari pertama sampai Bali dah malam. Dapatlah membeli memento untuk keluarga di Kintamani dan t-shirt anak-anak seorang sehelai, kekacang dan kopi di Kedai Agung Bali. Tapi tak juga turun ke bawah sebab malas ha..ha.. Lagipun pemandangan dari atas ni saja dah sungguh mengasyikkan. Kadar tukaran wang kat bali mahal berbanding tukar di KL. Tukar siap2 byk2 di KL.

Born and dwelling in Kota Kinabalu, Malaysia, this Piscean gal is a seasoned flashbacker who at all times dreams of wanderlust, shares about travel experiences and adventures around Asia, Europe and Australia in this journey weblog. Korang yang tercari-cari tempat penginapan selesa kat Kelantan ni boleh think about Tok Aman Bali Seaside Resort in your record okay. Kalau siapa2 nak berkunjung ke Kelantan untuk launch stress (bukan nak shopping) memang aku recommend Tok Aman Bali.