kurma Medjool


Jenis Perniagaan : Persalinan, Aksesori, Set Pelamin, Set Kanopi, Rawatan Kecantikan, Andaman, Fotografi, P.A System, Gubahan. Untuk Harga Grosir Kurma bervariasi tergantung jenis kurma dan jumlah pembelian, untuk informasi lebih lengkap terkait harga grosir kurma bisa dilihat di katalog produk herbal kami. Mirip kurma ajwah..bedanya tidak ada hadits spesifik terkait jenis kurma ini lain dengan kurma Ajwah, jadinya walau rasa tidak berbeda jauh..harganya bisa 10 kali lipat lebih rebdah dibandingkan kurma Ajwah :).

Semoga semua kurma yang diposkan kepada buyer tersayang selamat sampai dan dalam keadaan baik. Alhamdulillah stok baru kurma telah sedia untuk bulan Rejab, Syaaban dan Ramadhan. pengedar kurma Kini anda boleh dapatkan secara eksklusif dari kami, kurma-kurma yang bermutu tinggi dan terpilih seperti kurma Yuta, Safia Bertangkai, Mariami Prima, Mabroom, Safawi Ajwa dan Chocodate.

Jangan tunggu lama, hubungi kami segera untuk dapatkan kurma Yusuf Taiyoob sebelum kehabisan stok! Kami menawarkan pelbagai produk Yusuf Taiyoob dengan harga yang sangat kompetetif. Kurma lazat bersalut coklat dan berinti badam rangup ini diimport dari dubai yang pastinya menjadi kesukaan ramai. Jadi, apa tunggu lagi, mulakan langkah awal anda untuk menjadi usahawan kurma sekarang. Kurma adalah sejenis tumbuhan (Palma) atau dikenali dalam bahasa saintifiknya sebagai Phonex dactylifera yang berbuah dan boleh dimakan sama ada yang masak atau yang mentah.

Dapatkan produk Shaklee dan khidmat nasihat dari pengedar sah Shaklee iaitu: YatiAdam (Perak), WinaWellness (Pulau Pinang), ElnaOmie (Johor Baharu), BondaSihat (Sabah), IzzyAdlina (Selangor), RanauHealthyVitamins (Sabah), ShanaSharafas (Selangor), VitaminSiCilik (Johor Baharu), IreneVitamin (Sabah), SihatVitamin (Seremban). Berikut ini beberapa Merk Habbatussauda yang kami distribusikan dan mempunyai merk yang sudah sangat terkenal di seluruh Indonesia. Di pasaran jenis kurma ini menjadi kurma dengan predikat tertinggi dari segi harga.

Selalu disimpan di dalam lemari pendingin, bersih dan rapi, sehingga terjamin kualitasnya. Selain kurma medjool, kami juga telah mengirim puluhan kg Kurma Ajwa ke hampir seluruh Indonesia, semua tiba dengan selamat dan pelangganpun puas. Ulat yang ada di dalam kurma lama dapat memusnahkan amuba dan membunuh bakteria yang mungkin menyerang manusia. Seandainya tidak kerana kurma dan kopi arab, nescaya penduduk Jazirah Arab akan diserang berbagai penyakit yang tidak diketahui hujung pangkalnya kecuali oleh Allah. Di Shaklee, mereka percaya alam semulajadi adalah jawapan kepada kehidupan yang lebih panjang, sihat dan produktif.