curatatorie bio

Curatatorie

Suntem o echipa care e multumita de sine, pentru ca a învatat foarte repede care sunt cele mai bune practici din domeniu. Succesele noastre se masoara prin placerea ta de a lucra cu noi.
Pentru asta am învatat ca trebuie sa devenim o echipa foarte bine pregatita, enervant de meticuloasa, atenta la detalii si cu mult bun simt, aparaturi si solutii profesionale specifice, proceduri bine stabilite si comunicare permanenta. Cu tine.

BIO CLEANING NORD este o societate de prestari servicii profesionale de curatenie si întretinere, bazata pe profesionalism si seriozitate si care ofera:
1. curatenie industriala ( hala industriala, hipermarket, depozit, etc.)
2. curatenie firme ( birou, show-room, banca, cabinet medical, salon înfrumusetare, sala de sport, wellness, hotel, pensiune, magazin, bar, restaurant, scara de bloc, etc.)

Produse Bio :INTRETINERE PLANTE DE EXTERIOR

Plivire buruieni
Dirijarea si stimularea cresterii plantelor agatatoare
Tratamente de combatere a daunatorilor si bolilor
Taieri specifice

 

Curatatorie Bio

Fiecare produs Mon Platin este supus unor proceduri stricte de control al calitatii, ceea ce reflecta angajamentul continuu al companiei de a crea produse superbe pentru sanatate si infrumusetare. Namolul si sarea de la Marea Moarta sunt produse care sunt aduse in Romania in starea lor pura pentru a putea fi folosite cu succes si in diferite tratamente corporale.

BIO CLEANING NORD va garanteaza servicii de curatenie la standarde înalte. Obiectivul nostru: curatenie impecabila, fara urme de pete sau praf.
De ce BIO CLEANING NORD
1. Reduceti costurile cu resursa umana
2. Beneficiati de o calitate ridicata a serviciilor

Curatatorie : Amenajarea spatiilor verzi presupune mai multi pasi: analiza solului si masuratorile; intocmirea proiectiei gradinii alegerea plantelor; alegerea design-ului optim; schita de irigatii;

Curatatorie Bio Cum ?i cu ce lucram
Cu entuziasm, aparatura, detergenti si ustensile profesionale. Produsele folosite sunt din categoria bio, mai pu?in entuziasmul. Acesta este in stil nemtesc: corect si la timp!
Polita de asigurare a bunurilor tale.

Spalatorie Botosani Fiecare produs Mon Platin este supus unor proceduri stricte de control al calitatii, ceea ce reflecta angajamentul continuu al companiei de a crea produse superbe pentru sanatate si infrumusetare. Namolul si sarea de la Marea Moarta sunt produse care sunt aduse in Romania in starea lor pura pentru a putea fi folosite cu succes si in diferite tratamente corporale.

More results:
Spalatorie Botosani Spalatorie Botosani Curatatorie Bio