Curatatorie Bio

Curatatorie Bio

Amenajarea spatiilor verzi presupune mai multi pasi: analiza solului si masuratorile; intocmirea proiectiei gradinii alegerea plantelor; alegerea design-ului optim; schita de irigatii;

Cum ?i cu ce lucram
Cu entuziasm, aparatura, detergenti si ustensile profesionale. Produsele folosite sunt din categoria bio, mai pu?in entuziasmul. Acesta este in stil nemtesc: corect si la timp!
Polita de asigurare a bunurilor tale.

Produse Bio :Renumitele produse Mon Platin sunt o prezenta activa in frizerii profesionale si saloane de infrumusetare din intreaga lume. Acum, prin intermediul nostru si tu poti beneficia de produsele profesionale Mon Platin, indiferent de cantitatea cumparata sau de locatia in care te afli. Iti promitem preturi mici, calitate la standarde inalte, livrare rapida si metode sigure de plata. Varietatea si calitatea produselor noastre e atestata si recunoscuta pe plan mondial.
 

Spalatorie Botosani

BIO CLEANING NORD este o societate de prestari servicii profesionale de curatenie si întretinere, bazata pe profesionalism si seriozitate si care ofera:
1. curatenie industriala ( hala industriala, hipermarket, depozit, etc.)
2. curatenie firme ( birou, show-room, banca, cabinet medical, salon înfrumusetare, sala de sport, wellness, hotel, pensiune, magazin, bar, restaurant, scara de bloc, etc.)

Suntem o echipa care e multumita de sine, pentru ca a învatat foarte repede care sunt cele mai bune practici din domeniu. Succesele noastre se masoara prin placerea ta de a lucra cu noi.
Pentru asta am învatat ca trebuie sa devenim o echipa foarte bine pregatita, enervant de meticuloasa, atenta la detalii si cu mult bun simt, aparaturi si solutii profesionale specifice, proceduri bine stabilite si comunicare permanenta. Cu tine.

Curatatorie : Produsele Mon Platin DSM sunt produse fara parabeni, sunt testate microbiologic si dermatologic, nu contin agentul chelator EDTA, nu sunt testate pe animale, sunt supuse testului pentru nichel, crom si cobalt si nu contin ingrediente de origine animala.
Linia de produse DSM, creata de oamenii de stiinta de la Mon Platin, Israel, este conceputa pentru toti cei care apreciaza rolul naturii in ingrijirea adecvata a pielii

Curatatorie BIO CLEANING NORD va garanteaza servicii de curatenie la standarde înalte. Obiectivul nostru: curatenie impecabila, fara urme de pete sau praf.
De ce BIO CLEANING NORD
1. Reduceti costurile cu resursa umana
2. Beneficiati de o calitate ridicata a serviciilor

Curatatorie BIO CLEANING NORD este o societate de prestari servicii profesionale de curatenie si întretinere, bazata pe profesionalism si seriozitate si care ofera:
1. curatenie industriala ( hala industriala, hipermarket, depozit, etc.)
2. curatenie firme ( birou, show-room, banca, cabinet medical, salon înfrumusetare, sala de sport, wellness, hotel, pensiune, magazin, bar, restaurant, scara de bloc, etc.)

More results:
Produse Bio Detergenti Detergenti