curatatorie bio

Detergenti

Dorinta oricarui manager este ca afacerea lui sa fie una impecabila. Noi am inteles acest lucru, asa ca serviciile pe care le oferim sunt, la rândul lor, impecabile. Ne caracterizeaza atentia la detalii, responsabilitatea asumata, personalul bine instruit si echitabilitatea calitate - pret. Iar grija pe care o avem pentru propria noastra imagine demonstreaza respectul fata de afacerea clientilor nostri si fata de munca pe care o prestam.

Renumitele produse Mon Platin sunt o prezenta activa in frizerii profesionale si saloane de infrumusetare din intreaga lume. Acum, prin intermediul nostru si tu poti beneficia de produsele profesionale Mon Platin, indiferent de cantitatea cumparata sau de locatia in care te afli. Iti promitem preturi mici, calitate la standarde inalte, livrare rapida si metode sigure de plata. Varietatea si calitatea produselor noastre e atestata si recunoscuta pe plan mondial.

Spalatorie Botosani :Servicii speciale: spalarea si curatarea teraselor, curtilor, aleilor si întretinerea spatiului verde; împrospatarea si purificarea aerului din încaperi prin utilaje speciale; aprovizionarea cu consumabile pentru grupurile sanitare (sapun lichid, hârtie igienica, prosoape hârtie, saci menajeri); slefuire si cristalizare a pavimentelor dure (gresie, faianta, mozaic); slefuire/ceruire parchet cu ajutorul utilajelor profesionale (masina monodisc, monoperie); aspirare, curatare si spalare tapiterii cu ajutorul aspiratoarelor profesionale cu injectie/extractive; dezinfectie, dezinsectie; dezapezirea cailor de acces si a trotuarelor în sezonul rece.
 

Curatatorie Bio

Spatiul tau este in deplina siguranta atâta timp cât noi suntem acolo. Bunurile tale sunt asigurate prin polita noastra de asigurare pe care o detinem. Practic, nu ai de ce sa-ti faci griji. Stricam ceva, îl platim ca nou!
Money back!
Daca esti nemultumit de serviciul nostru, nu doar ca o sa ne asumam vina si raspunderea, dar îti si primesti banii înapoi. În plus îti refacem si curatenia. Da, atât de siguri suntem pe profesionalismul nostru!

BIO CLEANING NORD este o societate de prestari servicii profesionale de curatenie si întretinere, bazata pe profesionalism si seriozitate si care ofera:
1. curatenie industriala ( hala industriala, hipermarket, depozit, etc.)
2. curatenie firme ( birou, show-room, banca, cabinet medical, salon înfrumusetare, sala de sport, wellness, hotel, pensiune, magazin, bar, restaurant, scara de bloc, etc.)

Produse Bio : INTRETINERE PLANTE DE EXTERIOR

Plivire buruieni
Dirijarea si stimularea cresterii plantelor agatatoare
Tratamente de combatere a daunatorilor si bolilor
Taieri specifice


Detergenti Contra unei taxe ce se stabileste in functie de marimea spatiului, de dificultati si de necesitati toate acestea sunt realizabile.
Pentru a avea gradini si spatii verzi bine intretinute apelati la firma noastra, dotata cu o echipa de profesionisti in domeniu, masini speciale si nu in ultimul rand dragostea pentru natura.

Spalatorie Botosani Spatiul tau este in deplina siguranta atâta timp cât noi suntem acolo. Bunurile tale sunt asigurate prin polita noastra de asigurare pe care o detinem. Practic, nu ai de ce sa-ti faci griji. Stricam ceva, îl platim ca nou!
Money back!
Daca esti nemultumit de serviciul nostru, nu doar ca o sa ne asumam vina si raspunderea, dar îti si primesti banii înapoi. În plus îti refacem si curatenia. Da, atât de siguri suntem pe profesionalismul nostru!

More results:
Produse Bio Curatatorie Spalatorie Botosani