De mode diesel vrouwen kijken

Als voor de technische zaken, deze diesel horloge is voorzien van 3 kant kwarts analoge beweging. Het beschikt over een klassieke Diesel horloges outlet champagne dial dat huizen de 24-uurs sub-dial, datum display diafragma, en fractie van een seconde analoge beweging sub wijzerplaat. Dit horloge is niet zomaar een mode-accessoire, het is een functionele en praktische stukje 'arm-candy' met zijn 10 ATM-functie - dit betekent dat uw horloge waterbestendig tot 100 meter - wow, nu kunt u ook kijken cool en stijlvol in het zwembad! De two-tone rose goud toon roestvrij staal en lichtroze keramische armband riem leidt tot een Swarovski kristallen bezette bezel. Wat natuurlijk betekent dat je er zeker van te schitteren waar u uw diesel horloge te dragen.
Je bent verfijnd en elegant is zeker te zijn verhard als dit stuk is de perfecte accessoire om te dragen naar het kantoor, verlevendigen uw casuals of compliment de elegantie van de avondkleding. Met de traditionele, praktische ontwerpen die een luxe, jet-set levensstijl aan de hoogste standaard van kwaliteit en innovatie te tonen, kunt u er zeker van uw Michael Kors horloge zal passeren DIESEL Heren horloges trends overleven.
Vergeet niet dat door het bestellen van een diesel horloge van Watch Supermarkt, zal direct worden geleverd aan uw deur, zorgvuldig verpakt in een authentiek Michael Kors presentatie doos compleet met display kussen en handleiding. De uitstekende kwaliteit van de diesel wordt verzekerd door officiële 2 jaar garantie van de fabrikant en zoals met alle andere horloges wij in voorraad hebben, zullen gratis Diesel Limited Editions levering beschikbaar.