Buiten Fitness - Norwell

Buiten Fitness - Norwell

Voor mannen in deze leeftijdsgroep, slechts een kleine hoeveelheid van regelmatige buiten fitness - ongeacht de intensiteit - is zo voordelig als stoppen met roken, zeiden ze.

 

Het bewijs komt van een groot project in Noorwegen noemde de Oslo Study.

 

In het, artsen ingeschreven duizenden mannen geboren tussen 1923 en 1932, die werden gegeven gezondheid check-ups en vrijwillig informatie over hun leefstijl en fysieke activiteit.

 

Het initiatief werd in 1972-3 gelanceerd met een eerste enquête onder bijna 15.000 mensen.

 

In 2000 werd het onderzoek herhaald onder dezelfde groep, van wie er 12.700 hadden overleefd.

 

Van deze 5700 waren in staat of bereid om verder te gaan in het onderzoek. Tegen 2011, sterfgevallen teruggebracht dit totaal iets minder dan 3600.

 

De onderzoekers werden getroffen door de gevolgen van de regelmatige lichaamsbeweging in de periode 2000-2011, toen de vrijwilligers in de zeventig of tachtig oud waren.

 

"Een reductie van mortaliteit 40 procent was geassocieerd met een gematigd gebruik tijd (30 minuten, zes dagen per week) ongeacht of de activiteit licht of krachtig," hun studie.

 

Onder degenen die met kracht uitgeoefend - zo hard gedefinieerd trainen meerdere keren per week - de levensduur was maar liefst vijf jaar langer dan onder degenen die zittend waren.

 

De studie, geleid door Ingar Holme, een professor aan de Noorse School of Sports Sciences, is online gepubliceerd in het British Journal of Sports Medicine.

 

Vrijwilligers die deelnamen aan de studie na de herlancering in 2000 waren de gezondste overlevenden van de oorspronkelijke partij, die mogelijk scheef deel van de gegevens.

 

Maar zelfs wanneer hiermee rekening wordt gehouden met de voordelen van regelmatige lichaamsbeweging waren helder, de auteurs gezegd.

 

"Fysieke activiteit moet worden gericht aan de in dezelfde mate als roken met betrekking tot de volksgezondheid preventie-inspanningen in de ouderenzorg," zeiden ze.

 

Onderzoekers van de Universiteit van East Anglia (UEA) en het Centrum voor Voeding en Activity Research (CEDAR) in het Verenigd Koninkrijk bleek dat wandelen en fietsen naar het werk verbetert welzijn en geestelijke gezondheid.

 

Zij vonden dat het maken van een verandering van het rijden aan het werk om het gebruik van het openbaar vervoer, fietsen of wandelen kan helpen verminderen body mass index (BMI) van meer dan twee jaar.

 

"Deze studie wijst op het potentieel om bij te dragen aan het verminderen van het gemiddelde gewicht van de bevolking door te helpen pendelaars bouwen regelmatige fysieke activiteit in hun dagelijkse routines door middel van wandelen, fietsen en het gebruik van het openbaar vervoer op hun reis om te werken", zei hoofdonderzoeker Adam Martin, van UEA Norwich Medical School.

 

Het onderzoeksteam op basis van hun bevindingen op de reacties van meer dan 4000 volwassenen in drie jaarlijkse golven van de British Household Panel Survey (BHPS) verzameld tussen 2004 en 2007.

 

Forenzen gemeld hun gebruikelijke belangrijkste manier van reizen elk jaar werken, en hun lengte en gewicht in de eerste en derde jaar.

 

De onderzoekers gebruikten een reeks analyses te zien of veranderingen vervoermiddel verband hielden met gewichtsveranderingen in de tijd.

 

"Wij vinden dat het omschakelen van de auto om te wandelen, fietsen of met het openbaar vervoer gaat gepaard met een gemiddelde daling van 0,32 BMI, wat neerkomt op een verschil van ongeveer 1 kg voor de gemiddelde persoon," zei Martin.

 

"Dit klinkt misschien als een relatief klein deel van het totale gewicht, maar we vonden ook dat hoe langer de pendelen, hoe sterker de associatie.