Cateva sfaturi pentru o promovare seo eficienta

Potrivit advertiserilor, numai in 2015 am avut de-a face cu mai mult de 13 update-uri in sistemul de calcul Google, care sunt cele mai semnificative si cele mai discutate insa, de fapt sunt aduse update-uri poate in fiecare zi.

Din aceasta cauza, siturile sunt nevoite sa gaseasca solutii constant noilor schimbari, cel putin in scopul de a-ti pastra locul in serpuri daca nu pentru a beneficia de imbunatatiri in topul cautarilor naturale. Potrivit specialistilor in optimizare seo, perioada ce urmeaza soseste cu un set de alte implementari.

In cele ce urmeaza, vei afla aspectele pe care sa le optimizezi:

Optimizati situl pentru dispozitivele mobile

Estimarile in 2013 informau pentru acest an traficul de pe tablete si telefoane il va surclasa pe cel de pe pc-uri si aceasta previziune s-a dovedit a fi adevarat. In acest moment, exista mai multe device-uri mobile decat desktopuri.

Initial, canalele sociale erau folosite doar in intentia de a distribui informatiile,dar in momentul de fata, a ajuns un intreg instrument de promovare online. E un aspect extrem de benefic sa utilizezi pagini pe cel putin 2-3 platforme de socializare pentru a posta zi de zi informatii utile, evenimente sau promotii.

In plus, Google tine cont referitor la Promovare site SEO de volumul de deschideri ale website-ului, de volumul de like-uri si sharuri inregistreaza. Totodata, sharuind continutului publicat pe retelele de socializare, veti avea posibilitati crescute de a obtine backlinkuri gratuite care sunt avantajoase pentru promovarea site-ului.

Mai mult, prin intermediul platformelor social-media identificati noi clienti , ajutand la marirea comenzilor .

Adaugati keyworduri atent targetate

Cu toate ca pana nu demult exista posibilitatea de a indica keyword-uri tematice cu scopul de a descrie ce face afacerea tau, odata cu marirea numarului de website-uri in toata lumea, acest aspect a ajuns sa fie imposibil. Din aceasta cauza, e necesar sa identificati ce anume cauta utilizatorul cand intra pe site-urile afisate de motorul de cautare.

Postati advertoriale in cat de des posibil

Oricare ar fi mecanismul firmei, trebuie sa faceti tot posibilul sa aduceti mereu continut nou. In situatia unui blog acest aspect e de la sine inteles, insa daca aveti un site al unei firme, straduiti-va sa publicati mereu informatii noi despre oferta sau compania voastra. In situatia unui magazin eshop, adaugati mereu o mica descriere a produsului pe care vreti sa il comercializati. Textul postati-l intotdeauna in platformele sociale. De asemenea, e indicat sa adaugati continut prin intermediul carora sa va informati utilizatorii asupra ofertei pe care intentionati sa le vindeti.