Cum sa imbunatatesti optimizarea cu succes a site-ului

Optimizarea este in continua diversificare, precum noile strategii de dezvoltare.

Potrivit marketerilor, doar in 2015 au aparut 13 schimbari in sistemul de calcul Google, care sunt cele mai semnificative si cele mai mediatizate ,dar se aduc updaturi poate zi de zi.

Ca urmare, site-ul tau trebuie sa faca fata constant acestor schimbari, cel putin pentru a-ti mentine pozitia daca nu pentru a beneficia de imbunatatiri in clasamentul searchurilor organice. Potrivit specialistilor in servicii seo, perioada ce urmeaza va aduce o sarja de alte modificari.

Ajustati situl pentru tablete si telefoane

Previziunile in trecut informau ca traficul de pe tablete si telefoane il va depasi pe cel de pe calculatoare si acest aspect s-a implinit. In prezent, exista mai multe telefoane decat calculatoare.

Pentru ca website-ul tau sa se supuna tendintelor din prezent si sa poata fi navigat placut si de pe mobile, trebuie ca acesta sa fie optimizat pentru mobil. Acest fapt inseamna ca iti sunt necesare imbunatatiri si de o noua structura.

Initial, canalele de socializare erau folosite doar pentru a raspandi continutul,dar in prezent, a devenit un adevarat de promovare online. Este un aspect foarte benefic sa detii pagini macar pe cateva retele de social media pentru a publica zi de zi sfaturi, oferte sau discount-uri. La fel de important e sa iti creezi un cont de Google+ pentru business-ul tau, pentru ca continutul sunt preluate mult mai rapid in cautarea organica Google.

In ultima vreme, Google d.p.d.v. SEO de volumul de deschideri ale continutului, de cate likuri si sharuri are. Mai mult, sharuind continutului publicat in retelele sociale, aveti posibilitati mai ridicate sa capeti linkuri externe care sunt benefice pentru promovarea seo.

Totodata, prin utilizarea website-urilor de socializare puteti gasi prospecti, conducand la sporirea vanzarilor si, totodata, a profitului.

Utilizati cuvinte cheie atent targetate

Desi pana nu demult se puteau specifica keyword-uri tematice cu scopul de a descrie ce face businessul tau, odata cu sporirea numarului de site-uri la nivel global, acest lucru a devenit imposibil. Ca urmare, e necesar sa va ganditi ceea ce cauta utilizatorul cand acceseaza site-urile listate de motorul de search.

Postati continut nou in in mod regulat

Oricare ar fi tipul companiei, trebuie sa faceti tot posibilul sa adaugati mereu informatii noi. Daca e vorba de un blog acest aspect e detalii suplimentare ceva normal, insa daca e cazul unui site de companie, trebuie sa postati cat mai des ceva nou despre servicii seo oferta sau compania voastra. In cazul unui magazin virtual, afisati de fiecare data o mica caracterizare a articolului pe care doriti sa il vindeti. Contentul distribuiti-l intotdeauna pe retelele de socializare.