Desfasurarea unei campanii de optimizare seo

Potrivit advertiserilor, doar anul anterior au intervenit 10 schimbari in algoritmul de clasare Google, care sunt cele mai importante si cele mai dezbatute ,dar in realitate apar update-uri poate chiar zilnice.

Din aceasta cauza, site-ul dvs. trebuie sa faca fata in permanenta acestor updaturi, cel putin pentru a va mentine pozitia daca nu pentru a beneficia de imbunatatiri in clasamentul cautarii organice. Conform cu precizarile specialistilor in optimizare seo, anul urmator va aduce o sarja de noi modificari.

Preconizarile in anii anteriori spuneau ca in 2014 traficul de pe device-uri mobile il va surclasa pe cel standard si aceasta previziune s-a dovedit forum optimizare a fi adevarat. In prezent, sunt mai multe telefoane decat desktopuri.

Initial, canalele social media erau doar cu scopul a partaja continutul,dar acum, este un servicii seo adevarat de promovare online. Constituie un motiv foarte benefic sa intretii conturi pe cel putin 2-3 retele de social media pentru a prezenta frecvent informatii utile, evenimente sau promotii. La fel de important este sa iti creezi un cont de Google+ pentru firma ta, pentru ca continutul se indexeaza mult mai bine in cautarile pe Google.

Mai nou, Google in ceea ce priveste SEO de volumul de deschideri ale sitului, de cat de multe like-uri si sharuri are. Totodata, sharuind informatiile postate pe site-urile de socializare, exista sanse crescute de a obtine legaturi gratuite care vor fi utile pentru SEO.

Totodata, prin intermediul website-urilor de socializare identificati prospecti, ajutand la marirea vanzarilor .

Desi in urma cu ceva vreme se puteau adauga cuvinte cheie tematice cu scopul de a defini ce reprezinta afacerea tau, pe masura diversificarii numarului de situri , acest aspect nu mai este cu putinta. Ca urmare, e necesar sa analizati foarte bine ceea ce cauta utilizatorul cand intra pe site-urile afisate de motorul de search.

Nu conteaza tipologia companiei, trebuie sa faceti tot posibilul sa publicati frecvent text de calitate. Daca e vorba de un forum acest lucru este de la sine inteles, insa daca discutam despre un site al unei firme, straduiti-va sa publicati intotdeauna noi articole referitoare la oferta sau compania voastra. Textul postati-l in permanenta pe platformele sociale. De asemenea, e bine sa postati continut prin intermediul carora sa educati utilizatorii asupra ofertei pe care intentionati sa le vindeti.