Imbunatatirea serviciilor de promovare seo

Potrivit advertiserilor, numai in 2015 au intervenit 13 alterari in algoritmul de clasare Google, care sunt cele mai notabile si cele mai mediatizate insa, apar update-uri in fiecare zi.

Din aceasta cauza, siturile sunt fortate sa gaseasca solutii constant noilor schimbari, cel putin in scopul de a-ti pastra pozitia daca nu pentru a creste in clasamentul searchurilor naturale. In conformitate cu informatiile marketerilor seo, anul urmator soseste cu un set de noi implementari.

Optimizati websiteul pentru device-urile mobile

Previziunile in 2013 spuneau ca in 2014 traficul de pe dispozitivele mobile il va surclasa pe cel de pe pc-uri si acest aspect s-a dovedit a fi adevarat. In acest moment, avem mai multe device-uri mobile decat pc-uri.

Pentru ca site-ul tau sa corespunda tendintelor din prezent si sa fie disponibil de vizualizat cu usurinta si de pe mobile, trebuie ca acesta sa fie optimizat pentru mobil. Aceasta inseamna ca iti sunt necesare imbunatatiri si de un nou concept de design.

Acorda o atentie marita aboradarii retelelor sociale

La inceput, retelele social media foloseau doar cu scopul a partaja informatiile,dar in momentul de fata, a ajuns un intreg de promovare online. Este un motiv extrem de important sa intretii pagini pe cel putin cateva retele de socializare pentru a publica frecvent noutati, oferte ori promotii. De aceeasi importanta este sa ai o pagina de Google+ pentru firma ta, deoarece informatiile sunt preluate mult mai bine in search-urile din Google.

Mai mult de atat, Google ia in considerare d.p.d.v. SEO de volumul de deschideri ale site-ului, de numarul de likuri si sharuri detine. Mai mult, sharuind continutului publicat in platformele de socializare, sunt posibilitati crescute sa obtii legaturi gratuite care sunt avantajoase pentru promovarea site-ului.

Mai mult, cu ajutorul retelelor sociale obtineti prospecti, aceasta conducand la cresterea comenzilor .

Daca in urma cu ceva timp exista posibilitatea de a specifica keyworduri generale cu scopul de a caracteriza ce face compania tau, odata cu marirea numarului de situri la nivel global, acest lucru a ajuns irelevant. Din acest motiv, e necesar sa analizati foarte bine ce anume doreste sa afle clientul cand acceseaza site-urile listate de motorul de search.

Nu conteaza tipologia business-ului, incercati sa adaugati frecvent informatii noi. Daca ne referim la un forum acest aspect este de la sine inteles, insa daca e cazul unui site al unei firme, incercati sa postati intotdeauna informatii noi cu privire la afacerea voastra. In situatia unui magazin ecommerce, scrieti mereu o mica caracterizare a produsului pe care doriti sa il vindeti. Textul distribuiti-l in permanenta pe platformele servicii seo sociale. Totodata, este recomandat sa adaugati articole prin care sa va educati potentialii clienti pe baza produselor pe care doriti sa le comercializati.