Previziuni in serviciile de promovare online

Potrivit marketerilor, doar in 2015 au intervenit 13 update-uri in sistemul de departajare Google, care sunt cele mai semnificative si cele mai dezbatute ,dar in realitate se fac modificari posibil servicii seo chiar zilnice.

Din aceasta cauza, site-ul tau trebuie sa gaseasca solutii in permanenta noilor modificari, macar pentru a va mentine pozitia daca nu pentru a obtine imbunatatiri in topul cautarii organice. Potrivit advertiserilor seo, perioada ce urmeaza vine cu o serie de noi implementari.

Pregatiti situl pentru dispozitivele mobile

Statisticile in 2012 informau ca traficul de pe dispozitivele mobile il va depasi pe cel de pe calculatoare si acest fapt s-a implinit. In momentul de fata, avem mai multe telefoane decat calculatoare.

Daca vrei ca site-ul tau sa sa tina cont trendurilor nou aparute si sa poata fi accesat cu usurinta si de pe mobile, trebuie ca acesta sa fie optimizat pentru mobil. Aceasta inseamna ca iti sunt necesare optimizari si de o noua structura.

Aloca mai multa importanta implicarii in social media

La inceput, retelele sociale foloseau doar cu scopul a distribui informatiile,dar in prezent, este un adevarat instrument de marketing online. Constituie un motiv benefic sa ai pagini pe cel putin cateva site-uri de social media pentru a posta frecvent sfaturi, servicii sau discount-uri. De aceeasi importanta e sa ai o pagina de Google+ pentru compania ta, pentru ca continutul se indexeaza mai rapid in cautarile pe Google.

In plus, Google ia in considerare referitor la SEO de numarul de accesari ale site-ului, de cat de multe likuri si sharuri detine. Mai mult, trimitand si altora continutului publicat in platformele sociale, aveti posibilitati mai ridicate sa capeti backlinkuri gratuite care vor fi avantajoase pentru SEO.

In plus, cu ajutorul website-urilor sociale identificati clienti , ceea ce duce la sporirea vanzarilor .

Cu toate ca pana nu demult era posibil sa specifici keyword-uri tematice cu scopul de a caracteriza ce face site-ul tau, pe masura diversificarii numarului de site-uri in toata lumea, acest aspect a ajuns irelevant. Astfel, e necesar sa identificati ceea ce cauta utilizatorul cand intra pe websiteurile listate de motorul de cautare.Indiferent de tipul firmei, trebuie sa publicati mereu continut nou. Daca ne referim la un forum acest lucru este absolut normal, daca aveti un site de companie, trebuie sa postati mereu informatii noi despre oferta sau compania voastra. In cazul unui magazin virtual, adaugati tot timpul o mica descriere a produsului pe care doriti sa il vindeti. Contentul shareuti-l in permanenta in platformele sociale.