Sfaturi pentru a imbunatati promovarea cu succes a site-ului

Promovarea online se afla in modificare, totodata noile tehnici de dezvoltare.

Conform cu informatiile advertiserilor, doar anul anterior am servicii seo avut de-a face cu mai mult de 10 update-uri in sistemul de clasare Google, care sunt cele mai importante si cele mai dezbatute insa, in realitate sunt realizate updaturi zi de zi.

Din acest motiv, siturile trebuie sa faca fata in permanenta acestor update-uri, macar pentru a va mentine locul in clasament daca nu pentru a urca in topul cautarilor organice. In raport cu informatiile marketerilor in optimizare, urmatoarea perioada soseste cu o serie de noi implementari.

Iata ceea ce trebuie sa optimizezi:

Previziunile in 2012 anuntau ca in 2014 traficul de pe tablete si telefoane il va devansa pe cel standard si aceasta statistica s-a adeverit. In momentul de fata, avem mai multe device-uri mobile decat calculatoare.

Acorda o importanta mai mare aboradarii retelelor sociale

La inceput, retelele de socializare foloseau doar pentru a distribui informatiile,insa acum, a ajuns un intreg instrument de promovare online. Reprezinta un motiv extrem de important sa detii conturi macar pe cateva site-uri de social media pentru a prezenta in permanenta informatii utile, servicii sau discount-uri.

Mai mult de atat, Google tine cont d.p.d.v. SEO de numarul de accesari ale site-ului, de volumul de likuri si share-uri detine. Totodata, trimitand si altor utilizatori continutului publicat in retelele de socializare, veti avea sanse mai mari sa obtii legaturi de calitate care vor fi benefice pentru SEO.

In plus, cu ajutorul platformelor de socializare atrageti consumatori , conducand la marirea comenzilor .

Cu toate ca acum ceva vreme se puteau indica keyworduri tematice cu scopul de a defini ce reprezinta afacerea tau, odata cu cresterea volumului de website-uri la nivel global, acest lucru a ajuns sa fie imposibil. Din acest motiv, este esential sa identificati ce anume doreste sa afle clientul cand intra pe websiteurile redate de motorul de cautare.

Indiferent de tipologia firmei, trebuie sa faceti tot posibilul sa adaugati frecvent continut nou. In cazul unui forum acest aspect e de la sine inteles, insa daca discutam despre un site al unei firme, straduiti-va sa veniti cat mai des noi articole despre afacerea voastra. Contentul shareuti-l in permanenta pe platformele sociale. De asemenea, e indicat sa postati articole prin care sa informati cititorii asupra produselor pe care doriti sa le vindeti.