Slow Cooker Kopen: Maaltijd Concepten Voor Wanneer Het Te Warm is om Te Koken abc

Voor velen van ons praten over het roosteren betekent hotdogs en hamburgers op de achtertuin grill. Er is niets mis met dit uiteraard kook ik ze vaak tegen mezelf. Op zoek naar een ander type van de barbecue. Het is vaak een type dat veel hardcore outdoor chef-koks geven de voorkeur. Voor deze groep roken van vlees is de enige oplossing. Nu ik uiteindelijk op zeg, ik zou een lange tijd fan van het snel en eenvoudig. Ga eerst beginnen met het gas samen met het koken. Maar nu heb ik tot het besef komen dat het langzaam koken benadering is veruit het echte barbecueën is al met verwijzing naar.De diversificatie van uw menu. Probeer nieuwe recepten met nieuwe ingrediënten. Je kan zelfs je vind goedkope maaltijden. Een koele dieet verkleint ook de drive om uit te gaan, een individu te houden van de bezuinigingen opgesteld.

Minder water gebruiken. Als u woont in een huis of appartement waar je jezelf een waterrekening, het vinden van methoden om te snijden uw gebruik van water is vaak eenvoudig. Het nemen van kortere douches, het draaien van het water uit als je je tanden poetsen, spoelen gerechten in één keer in plaats van individueel, wanneer je te wassen, en het installeren van een low-flow gepolijst messing douche kop zijn alle grote strategieën te snijden dat water maandelijkse factuur.

Daarnaast is de temperatuur van de zon oven stijgt langzaam en gelijkmatig, waardoor complexe koolhydraten een persoon om in te breken in eenvoudige suikers, afkomstig subtiele, natuurlijke smaak. De gelijkmatige temperatuur voorkomt aanbranden, iedereen die niet hoeft te roeren in uw eten tijdens het koken. Niet alleen voor slowcooking, veel steeds crock-pot. Gewoon de voorbereiding van uw diner in het begin van de ochtend, zei het in de zon oven, de oven zuid over het Noordelijk Halfrond, en laat het. Kom je thuis van een lekker, langzaam gekookt diner. Zijn meestal te laat, daar 's geen zorgen hoeft te maken; de zon oven zal houden je warm, vochtig en fris voor ton. Of, als u ervoor kiest om te richten de oven naar de zon te volgen elke 25 tot 30 minuten, kooktijden en methoden zullen heel veel koken, samen met een conventioneel fornuis of bereik. De keuze is aan jou.

Voor familieleden. Een andere favoriet van mij, ik kan opgedaan in de ochtend en ook het klaar avondmaal tijd is Pot Toast. Ik gebruik dit recept als leuke familie, dus het is een groter formaat maaltijd die kunnen voeden met meer dan 6 personen. Heerlijke, en makkelijk te bereiden. Iedereen hield van dat!

Enkele andere voordelen van een slowcooker zou het feit dat het zeer moeilijk is om te verbranden voedsel dat wordt gekookt. Wat ook leuk is ongeveer slowcooker meestal dat er minder bakvormen selectie te wassen, en meer van hun tijd om te genieten van je eten!

Niet til de deksel te roeren of te zoeken vooruitgang. Uw huidige producten koken op over de instelling, in het algemeen. Elke keer dat u til het deksel, voldoende warmte zal ontsnappen aan de kooktijd moet worden uitgebreid met 20 minuten tot minder dan een uur.

In een middelgrote kom, combineer kaas, selderij soep met zure room en kippenbouillon. Plaats een laag van de helft van de aardappelen en de helft van de uien in de slowcooker. Verspreid de helft van de soep mengsel over de taters. Herhaal de lagen.