Bohemian kleding is de nieuwste musthaves trend

Bohemian kleding is de nieuwste musthaves trend

Bohemian kleding is een kledingstijl die keer op keer blijft terug komen. We zien vooral dat bohemian kleding erg geliefd is als het weer wat warmer wordt zoals in de lente en in de zomer. Natuurlijk kan je bohemian kleding ook prima aantrekken als het juist wat kouder is want het is werkelijk overal mee te combineren. Wat is nou precies bohemian kleding en waar kan je dit shoppen? Lees dan vooral verder!

 

Bohemian kleding stijl

De bohemian kleding stijl kan herkend worden aan losvallende kledingstukken die veelal gemaakt zijn van natuurlijke materialen en kleuren, het straalt een aards gevoel uit. De bohemian kleding stijl is ook wel afgeleid van kleding die hippies droegen in de jaren ’60. Denk aan suede items met franjes, kimono’s, en crochet items. De term bohemian kleding heeft ook heel veel overlapping met “Ibiza kleding”. Beide zijn geinspireerd op de natuur en stralen een relaxte aardse vibe uit. Verschil is dat Ibiza kleding vaak fellere kleurtjes heeft en veel wit, dit komt door de kleuren die voorkomen op het eiland Ibiza.

 
Bohemian kleding op Coachella festival

De lente en zomer zijn echt de seizoenen waar we bohemian kleding het vaakst zien. Met name tijdens festivals die dan overal gehouden worden. Bohemian kleding is dan toch echt een musthaves kledingstijl die we dan overal signaleren. De fashionista’s en bloggers duiken ook elk jaar op tijdens het Coachella festival om daar zien en gezien te worden en elk jaar blijft de bohemian kleding stijl favoriet! Zo zagen we dit jaar veel suede kimono’s met franjes voorbij komen, playsuits en heel veel bohemian sieraden. Zo is de choker ketting weer helemaal hot en werd op Coachella gedragen met meerdere zilveren sieraden wat voor een echte bohemian kleding stijl zorgde.

 

Bohemian kleding online

Nu je meer weet over bohemian kleding wil je natuurlijk ook nieuwsgierig geworden waar je deze kleding online kunt shoppen! Een dameskleding webshop waar je deze bohemian kleding kunt shoppen is Trix La Mix. Je vind op deze kleding webshop de leukste bohemian kleding zoals playsuits, tops, jurkjes en zilveren sieraden om jouw boho outfit helemaal mee af te maken. Neem gerust een kijkje op http://www.trixlamix.com/nl/kleding/ voor de nieuwste bohemian kleding.