En suite deuren, ook in een moderne woning

Door de jaren heen is de bouwstijl flink veranderd. Waar men vroeger veel meer details en sierlijke elementen toepaste, is de modernere bouw meer simplistisch. De hoge plafonds zijn verdwenen, de marmeren schouwen hebben plaatsgemaakt voor radiatoren en de eens zo populaire kamer en suite zien we ook haast niet meer terug. Gelukkig zijn er nog wel oude woningen waarin dergelijke elementen bewaard zijn gebleven, maar deze woningen zijn zeer in trek en hier hangt dan ook vaak een pittig prijskaartje aan.

Breng sfeer in uw woning

Wilt u de sfeer van weleer in uw woning doen herleven, het kan. Er zijn diverse vaklui die zich hier volledig in hebben gespecialiseerd. Door het gebruik van eersteklas massief hout en andere materialen, kunnen zij een kamer en suite voor u maken, volledig op maat. Het voordeel hiervan is dat u deze kunt laten vervaardigen geheel volgens uw wensen. U kunt kiezen voor een jaren 30 stijl of een meer klassieke uitvoering. Daarnaast heeft u keuze uit nog tal van andere afwerkingen. Kiest u voor facetglas, (gekleurd) glas in lood, open kasten, gesloten kasten, een bibliotheekkast, bossing panelen of een andere uitvoering? De ruimte in uw woning wordt opgemeten en al uw wensen worden uitvoerig begesproken. Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt en indien u hiermee akkoord gaat, kan het vervaardigen van de en suite met bijpassende en suite deuren beginnen.

De finishing touch

Ook de uiteindelijke afwerking is geheel aan u. Zo kunt u de ensuite in iedere gewenste kleur te laten schilderen. Kiest u voor een basis kleur, of wilt u er een echte eyecatcher van maken door de ensuite en en suite deuren van een opvallende kleur te laten voorzien? Wanneer u gekozen heeft voor deuren met gekleurd glas in lood, is het mooi het houtwerk van een bijpassende kleur te laten voorzien. Een andere optie is de vakken en planken van eventuele aanwezige kasten in een contrasterende kleur te laten schilderen. Hierdoor laat u de ensuite nog meer opvallen. Kortom, u kunt de ensuite zo laten vervaardigen dat deze perfect past bij uw interieur en smaak zodat u nog jarenlang plezier heeft van uw kamer en suite!