Joaca si tu noile joculete cu autobuze

Joaca si tu noile joculete cu autobuze

Autobuze cu motor. Intra in lista de jocuri cu autobuze si alege provocarile pe care le doresti: jocuri cu parcari de autobuze, jocuri cu intreceri de autobuze, jocuri de curse cu autobuze si multe altele.

Primul omnibus cu ardere interna (1895)

In Siegerland, Germania, doua linii de autobuz de pasageri au rulat scurt, dar neprofitabil, in 1895, folosind un motor de transport pentru sase pasageri dezvoltat de 1893 Benz Viktoria. Alege seria de jocuri cu autobuze pentru a avea parte de cele mai frumoase aventuri la bordul acestor vehicule. Poti parca un autobuz sau iti poti testa calitatile de sofer la bordul unui autobuz de calatori prin cele mai mari si mai aglomerate orase ale lumii. O alta linie de autobuz comercial utilizând același model de autobuze Benz functioneaza pentru o perioada scurta de timp in 1898 in mediul rural din jurul Llandudno, Tara Galilor. Poti urca la volanul oricarui tip de autobuz daca alegi colectia noastra de jocuri cu autobuze.

 

Daimler a produs, de asemenea, una dintre cele mai vechi modele de autobuz in 1898. Aventurile la volanul autobuzelor te asteapta! Nu trebuie decat sa accesezi colectia de jocuri cu autobuze de pe situl nostru si poti incepe distractia chiar acum!

Vehiculul avea o viteza maximă de 18 kilometri pe ora si putea transporta pana la 20 de pasageri, intr-o zona închisa aflata jos si pe o platforma in aer liber sus. Parcarea noastra virtuala de autobuze e pregatita pentru tine. Intra in colectia de jocuri cu autobuze si alege aventura dorita chiar acum!Datorita succesului si popularitatii acestui autobuz, Daimler a extins productia si vanzarea de mai multe autobuze catre companii din Londra si, in 1899, la Stockholm si Speyer. Ti-am pus la dispozitie o serie de aventuri cu autobuze care mai de care mai spectaculoasa. Intra in colectia noastra de jocuri cu autobuze si incearca-le pe toate. Hai la joc!

Daimler de asemenea a intrat intr-un parteneriat cu compania britanica Milnes si a dezvoltat un nou dublu decker in 1902, care a devenit standardul de piata. Testeaza-ti calitatile de sofer si urca la bordul autobuzului tau preferat! Poti face asta doar prin simpla selectare a listei de jocuri cu autobuze de pe bugy.ro.