Brain Vs Heart

Kalau ikut ckp brain mmg dh lama blah but turns out aku pilih hati. U asked for a second chance tapi kau still ada perasaan utk dia. Kau still care psl dia. Kau still nak tahu psl dia. Basically apa apa psl dia will get ur attention while on this side u still asked me for a sec chance! 

I know its not easy for u to get rid of her in ur mind. Tapi aku penat. Aku penat kena tolerate, sabar. Aku bukan mengungkit but I just wanna let u know how i feel. Kau faham tak rasa bila gf kau tak kisah psl perasaan kau. Mulut je ckp kisah tapi buat jgk benda aku tak tahu. Hati dia still ada utk ex dia. Faham tak mcm mana aku rasa? I always tell myself to understand ur situation sbb tu aku biarkan. Aku diam aku pendam. Bukan maksud aku bodoh biar kau buat aku mcm ni. Sbb aku nk tolong kau lupakan dia. I hope effort aku utk sabar and tolerate ni berhasil even I'm hurt as hell. 

Biar aku sakit. Bukan kau. 

 

Sebab aku sayang kau...